Δεν μένει αδιάφορη η ΠΑΕ!

Οι αντιρρήσεις και αντιδράσεις των οπαδών που ΠΑΟΚ σχετικά με τις υψηλές τιμές των εισιτηρίων για το αγώνες της ομάδας, διογκώνονται με το πέρασμα των εβδομάδων.
Δεν μένει αδιάφορη η ΠΑΕ!

Και πως αλλιώς να γίνει άλλωστε, καθώς τα βάρη που καλείται να σηκώσει η ελληνική κοινωνία είναι δυσβάστακτα, και ξεσηκώνονται αντιδράσεις όταν πλέον είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου ομάδα στους αγώνες της. Πόσω μάλλον όταν αναφερόμαστε σε ένα σωματείο όπως ο ΠΑΟΚ, που κατ εξοχήν στηρίζεται στα φτωχότερα και λαικά στρώματα, απο όπου και αντλεί τη δύναμή του...

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προφανώς έχει πληροφορηθεί τις αντιδράσεις αυτές, εν τούτοις για την ώρα η απάντησή της δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Τουλάχιστον μέχρι το τέλος του φθινοπώρου, δεν προβλέπονται αλλαγές στις τιμές των εισιτηρίων.

Για την ακρίβεια, το κλίμα που επικρατεί είναι πως μια πιθανή κάθετη πτώση των τιμών των εισιτηρίων σε τόσο πρώιμο στάδιο της σεζόν, θα ήταν λάθος.

"Θα πρόκειται για προκλητικά άδικη κίνηση απέναντι στους κατόχους διαρκείας" είναι η φράση που επικρατεί. Ειδικότερα, η λογική που ακολουθείται είναι πως, το καλοκαίρι διαμορφώθηκαν κάποιες ειδικές προνομιακές τιμές για να προσελκύσουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ να αγοράσει διαρκείας και, όσοι έγιναν κάτοχοι διαρκείας, το έκαναν ξεκάθαρα για να στηρίξουν την ομάδα, χωρίς να έχουν προσδοκίες για μεταγραφές, σταθερότητα, ή εστω καλή πορεία στο πρωτάθλημα (βάσει των όσων ίσχυαν το καλοκαίρι, πριν την έλευση του Σαββίδη). 

Θα ήταν επομένως άδικο για όσους στήριξαν στις πιο δύσκολες στιγμές, με μόνο αντάλλαγμα τις χαμηλές τιμές των διαρκείας, να εξισωθούν τώρα με όσους αγοράζουν μεμονομένα εισιτήρια.

Επιπλέον, είναι προφανές πως στο ξεκίνημα της χρονιάς έχει καταρτιστεί κάποιο πλάνο σχετικά με την κοστολόγηση των εισιτηρίων, το οποίο δεν γίνεται να αλλάζει συνεχώς.

Παρ' ολ' αυτά η ΠΑΕ δείχνει πως δεν είναι άτεγκτη σε ότι έχει να κάνει με τις απαιτήσεις του κόσμου, και μένει να δούμε αν θα προβεί σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις αργότερα μέσα στη χρονιά...

Διαβάστε ακόμη...