Fans’ Man of the Match o Κωνσταντέλιας

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναδείχθηκε Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2022-23.
Fans’ Man of the Match o Κωνσταντέλιας

Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στο ντέρμπι της Τούμπας, κράτησε την ΑΕΚ μακριά από την περιοχή του κι ήταν ουσιαστικός στην επιθετική γραμμή, έτσι με δύο γκολ πήρε το τρίποντο και συνεχίζει στη μάχη της κορυφής.

Εκ των κορυφαίων ο Γιάννης Κωνσταντέλιας , ο οποίος φρόντισε με μία αδιανόητη ενέργεια να σημαδέψει το παιχνίδι και να το περάσει στην ιστορία. Ο νεαρός εξτρέμ πέρα από την εξαιρετική του παρουσία σε όλη την διάρκεια της αναμέτρηση στο 14ο λεπτό, όντας πεσμένος στο χορτάρι, έκανε τρεις επαφές με τη μπάλα στον αέρα και την σέρβιρε στον Νάρεϊ για να ανοίξει το σκορ.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης ο Mr.Breeze συγκέντρωσε το 46,63% των ψήφων και πήρε το βραβείο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης που πέρα από το γκολ που έβαλε, κέρδισε κάθε μονομαχία που έδωσε, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι , που έκανε κάποιες κομβικές επεμβάσεις.

Διαβάστε ακόμη...