Ο ΠΑΟΚ έδιωξε τον Τζουλάκη!

Χωρίς τον κουμπάρο του Αυγενάκη θα εκδικαστεί η υπόθεση.
Ο ΠΑΟΚ έδιωξε τον Τζουλάκη!

Μετά τα όσα προηγήθηκαν, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ζητά την αποχώρηση του προέδρου της ΕΕΑ, Νίκου Τζουλάκη, η επιτροπή αποφάσισε την εκδίκαση της υπόθεσης στις 9 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00, χωρίς την παρουσία του κουμπάρου του Λευτέρη Αυγενάκη...

Η ΠΑΕ ζήτησε από την αρχή την αποχή του κουμπάρου του Λευτέρη Αυγενάκη, Νίκου Τζουλάκη, από την διαδικασία.

Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας είπαν στον πρόεδρο της ΕΕΑ ότι είναι εχθρός του ΠΑΟΚ και ζήτησαν την αποχώρηση του από την διαδικασία, να φύγει δηλαδή από την επιτροπή, να δικάσει η τελευταία χωρίς την παρουσία του, καθότι μεροληπτεί εναντίον της ομάδας.

Οι λόγοι που οι άνθρωποι της ομάδας ζητούν την αποχώρηση του είναι η ιστορία της πολυϊδιοκτησίας, το δελτίο τύπου για την τωρινή κλήση με κατάφορη καταπάτηση προσωπικών δεδομένων και για ουσιαστικές παραβάσεις του κανονισμού λειτουργίας της ΕΕΑ.

Εν τέλει μετά από μία ανεξήγητα πολύωρη διακοπή της διαδικασίας, αποφασίστηκε αποχή από τον κ. Τζουλάκη παρόλου που πριν από την διακοπή, είχε δηλώσει ότι «για λόγους αξιοπρέπειας δεν μπορεί να απέχει»! Στην επανέναρξη δήλωση πως για λόγους ευθιξίας και διαφωνώντας ρητώς με όλα όσα του καταλόγισε η πλευρά του Δικεφάλου, θα απέχει τελικώς από την διαδικασία.

Η εκδίκαση πήρε αναβολή για τις 9 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00, εκεί όπου νέος πρόεδρος θα είναι ο Κουμπής, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Νίκο Τζουλάκη.

Διαβάστε ακόμη...