Φιλικό ντόρτι με ... γκολάρες!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-1 της ισραηλινής Ασντόντ, το πρώτο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε ο Δικέφαλος στην Κύπρο, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της χειμερινής του προετοιμασίας.
Φιλικό ντόρτι με ... γκολάρες!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε πολλές δοκιμές, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ μέχρι τώρα στη σεζόν κι έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει συνέχειας.

Οι παίκτες μπήκαν με διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, κυριάρχησαν πλήρως των αντιπάλων τους και έφτασαν σε μία ευρεία νίκη, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Στο 10′ ο Φιλίπε Σοάρες άνοιξε το σκρο, όταν πήρε τη μπάλα από τον Ρικάρντο και με πολύ ωραίο τελείωμα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα έκανε το 1-0.

Στο 27′ ήρθε το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου. Μετά από μία εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, ο Μουργκ γύρισε στον Μπίσεσβαρ κι αυτός με τελείωμα στην κίνηση έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας μας.

Η απάντηση της Ασντόντ ήταν άμεση και σε μία αντεπίθεση στο 29′, μείωσε σε 2-1 με τον Αντίρ Λέβι, αλλά στο 34′ ήρθε ο Μπράντον Τόμας να αποκαταστήσει τις ισορροπίες και να κάνει το 3-1, με κοντινή προβολή μετά από ασίστ του Ράφα Σοάρες , ολοκληρώνοντας άψογα μία ακόμα όμορφη ομαδική ενέργεια. Αυτό ήταν και το σκορ στο πρώτο μέρος.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άρχισε να ανακατεύει την τράπουλα από το ξεκίνημα της επανάληψης ρίχνοντας στο γήπεδο τους Ζίβκοβιτς , Ελ Καντουρί , Σβαμπ και Ολιβέιρα , με την εικόνα του αγώνα να μην αλλάζει και τον ΠΑΟΚ να έχει τα ηνία.

Στο 62′ ήρθαν άλλες επτά κινήσεις από τον πάγκο, γεγονός που χάλασε τον ρυθμό και δεν είχε πολλές φάσεις. Ο Δικέφαλος πίεσε ψηλά κι έψαξε κι άλλα γκολ, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες με Ολιβέιρα , Κωνσταντέλια και Σβαμπ .

Εν τέλει το τελικό 4-1 έγραψε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας . Ο νεαρός εξτρέμ πήρε τη μπάλα από εξαιρετική πάσα του Ελ Καντουρί και εκτέλεσε χωρίς πρόβλημα τον αντίπαλο γκολκίπερ, προσθέτοντας το όνομά του στην λίστα των σκόρερ.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Κοτάρσκι (46′ Ζίβκοβιτς ), Σάστρε (62′ Βιεϊρίνια ), Κάργας (62′ Κουλιεράκης ), Νάσμπεργκ (62′ Μιχαηλίδης ), Ράφα Σοάρες (62′ Σελιμάι), Ντόουγκλας (46′ Σβαμπ ), Φιλίπε Σοάρες (62′ Κουαλιάτα ), Μουργκ (46′ Ελ Καντουρί ), Μπράντον (46′ Ολιβέιρα ), Μπίσεσβαρ (62′ Κωνσταντέλιας ), Ρικάρντο (62′ Νάρεϊ ).

......................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

2 λεπτά οι καθυστερήσεις, παίζονται ήδη

83ο λεπτό: Φάουλ για τον ΠΑΟΚ σε καλή θέση. Ο ρεφ δε βγάζει κίτρινη, το έκανε μόνο στον Σελιμάι νωρίτερα! Το εκτέλεσε ο Σβαμπ, απέκρουσε πολυ δύσκολα ο Ζεράφι

80ό λεπτό: Διπλή ευκαιρία με τον Ολιβέιρα, το πρώτο το απέκρουσε ο τερματοφύλακας, το δεύτερο πέρασε άουτ

79ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Κωνσταντέλιας με εξαιρετικό τελείωμα, μετά από μπαλιά του Ελ Καντουρί

77ο λεπτό: Κίτρινη στον Σελιμάι

73ο λεπτό: Ίδια τύχη είχε και το σουτ του Ολιβέιρα

72ο λεπτό: Σουτ του Κωνσταντέλια άουτ

63ο λεπτό: Μπήκαν Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Βιεϊρινια, Σελιμάι, Νάρεϊ, Κουαλιάτα, Κωνσταντέλιας στις θέσεις των Κάργα, Νάσμπεργκ, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Φιλίπε Σοάρες

59ο λεπτό: Σε κόρνερ ο Ζϊβκοβιτς το σουτ του Χάρους

55ο λεπτό: Ζίβκοβιτς στη θέση του Κοτάρσκι

46ο λεπτό: Μπήκαν Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα και Σβαμπ στις θέσεις των Ντόουγκλας, Μπράντον και Μουργκ.

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

1 λεπτό οι καθυστερήσεις

44ο λεπτό: Σουτ του Φιλίπε Σοάρες από καλή θέση, μπλόκαρε ο Ζεράφι

35ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Τόμας Μπράντον μετά από σέντρα του Ράφα Σοάρες

33ο λεπτό: Σουτ του Χάρους, κόρνερ η μπάλα, πέρασε η φάση

29ο λεπτό: 2-1 μειώνει ο Μπριόν

27ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Μπίσεσβαρ, μετά από εξαιρετική ανάπτυξη του ΠΑΟΚ! Ασίστ ο Μουργκ

26ο λεπτό: Καλό σουτ του Μουργκ, άουτ η μπάλα

22ο λεπτό: Λάθος του Κοτάρσκι, πλάσαρε από μακριά ο Λέβι στην άδεια εστία, άουτ η μπάλα

15ο λεπτό: Ο Κοτάρσκι μπλόκαρε το πλασέ του Λέβι

10ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ. Ο Φιλίπε Σοάρες με ωραίο πλασέ αξιοποιεί την ασίστ του Ρικάρντο και ανοίγει το σκορ

9ο λεπτό: Καλή προσπάθεια του Μουργκ, ανακόπηκε την τελευταία στιγμή

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Άσντοντ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι (55' Ζίβκοβιτς), Σάστρε (63' Βιεϊρίνια), Κάργας (63' Μιχαηλίδης), Νάσμπεργκ (63' Κουλιεράκης), Ράφα Σοάρες (63' Σελιμάι), Ντόουγκλας (46' Ελ Καντουρί), Φιλίπε Σοάρες (63' Νάρεϊ), Μουργκ (46' Σβαμπ), Μπίσεσβαρ (63' Κωνσταντέλιας), Ρικάρντο (63' Κουαλιάτα), Μπράντον Τόμας (46' Ολιβέιρα). Αναπληρωματικοί: Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης,  Σελιμάι, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Νάρεϊ, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα,

Άσντοντ: Ζεράφι, Μπέντζαμιν, Τσβέτκοβιτς, Χάκμον, Ζάσνο, Σαμπάγκ, Χάρους, Λέβι, Μπριόν, Αντίρ Λέβι, Μαματά. Αναπληρωματικοί: Αμάρ, Ζαν, Κόεν, Κούπερνα, Ζακαρία, Κνάαν, Αουάνι, Σαμπάνι, Αμέρ, Καμαχένι, Άλαμπι, Μπίλου.

..................................

Το pregame της αναμέτρησης

Υπάρχουν λίγοι φίλοι του ΠΑΟΚ στις κερκίδες του γηπέδου, το οποίο είναι σχεδόν άδειο

Η αρχική ενδεκάδα

Ξεκίνησαν ζέσταμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ

 

Διαβάστε ακόμη...