Τρίποντο με Τζίμα για τον ΠΑΟΚ Β'!

Για την 4η αγωνιστική της Super League 2, o ΠΑΟΚ κέρδισε στο γήπεδο του Μακεδονικού, την Αναγέννηση Καρδίτσας με 2-0 ...
Τρίποντο με Τζίμα για τον ΠΑΟΚ Β'!

Ηλιόλουστο το μεσημέρι στην Ευκαρπία για τον ΠΑΟΚ Β, που επικράτησε 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, έφτασε στους δέκα βαθμούς στην πρώτη θέση του ομίλου του στο πρωτάθλημα της Betsson Super League 2. Σημαντικότερο όλων, ωστόσο κατά την ταπεινή μας άποψη, το γεγονός ότι ο μικρότερος όλων Στέφανος Τζίμας σκόραρε δις.

Σε ένα «σφιχτό» πρώτο ημίχρονο με αναγνωριστικό παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ βρήκε τα ...πατήματα του κι άρχισε να απειλεί. Πλησίασε τουλάχιστον τρεις φορές πολύ κοντά στο γκολ, στο 26′ και στο 38′ με τον Πανίδη και στο 41′ με τον Σπυράκο. Δεν κατάφερε ωστόσο, να σκοράρει πηγαίνοντας με το μηδέν στα αποδυτήρια.

Εντελώς διαφορετική η εικόνα στην επανάληψη με τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί πλήρως και τον Στέφανο Τζίμα, που μπήκε στον 66′ να λάμπει στην ηλικία των 16 ετών, δέκα μηνών και 20 ημερών. Στο 70′ πλάσαρε υπέροχα για το 1-0 και στο 74′ πήρε την μπάλα από την εξαιρετική ενέργεια του Μπράντονιτς και την έστειλε για δεύτερη φορά στα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο Δικέφαλος είχε κάποιες επιπλέον ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ. Ο ΠΑΟΚ πήρε σημαντική νίκη και ετοιμάζεται ήδη για το ταξίδι στη Ρόδο και το ματς με τον Διαγόρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Τασιούρας, Γιαξής, Παναγιώτου, Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Γρόσδης (81′ Νινούα), Μπράντονιτς (90+3′ Δαρέλας), Σπυράκος (66′ Σμυρλής), Μελετίδης (46′ Χατζηστραβός), Πανίδης (66′ Τζίμας).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Δημόπουλος, Αναστόπουλος, Σταμόπουλος, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός, Ριέρα (77′ Μπάλλας), Βερνάρδος, Τσβετάνοφ, Αθανασιάδης (77′ Γιάκος).

Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr τις εικόνες από την αναμέτρηση κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Διαβάστε ακόμη...