PAOK Action – Στηρίζουμε το Δίκτυο

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του PAOK Action δίνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα τη δυνατότητα στους φιλάθλους του Δικεφάλου να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη αλλά και πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της συλλογικής Κοινωνικής Ευθύνης & Αλληλεγγύης.
PAOK Action – Στηρίζουμε το Δίκτυο

Στον αγώνα εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας (13.3/ 21:30), μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση της δράσης του «Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής».

Το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής» δραστηριοποιείται από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του, το 2013, με σκοπό την θέσπιση ισχυρών θεμελίων για την εδραίωση προτύπων Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Αποτελεί μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, η οποία συστάθηκε στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προκειμένου να γίνει η γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ επιχειρήσεων και κοινωνίας, να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις στην υποστήριξη ατόμων, ομάδων, φιλανθρωπικών σωματείων, οργανώσεων και συναφών φορέων και να προσφέρει υλικά αγαθά ή/και υπηρεσίες.

Το φιλόδοξο σχέδιο και ο ιερός σκοπός που καλείται να διαδραματίσει το «Δίκτυο» συνένωσε στις τάξεις του τους σημαντικότερους επιχειρηματικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, με μοναδικό στόχο να αναλάβουν την υλοποίηση ενός εγχειρήματος που δεν έχει επαναληφθεί πουθενά μέχρι σήμερα στη χώρα μας. Απώτερος σκοπός, να γεφυρώσουν τον επιχειρηματικό κόσμο με την κοινωνία, προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια και μακροπρόθεσμα οφέλη σε ευπαθείς ομάδες και άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα μέσα στην κοινωνία.

«Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο»!

Διαβάστε ακόμη...