Στο πλευρό του Παντελή Κυριακίδη

Με την προσήλωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την πάγια στήριξη του PAOK Football Prints, το φιλανθρωπικό τουρνουά Παντελής Κυριακίδης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, συμμετοχή και διάθεση για αμέριστη στήριξη.
Στο πλευρό του Παντελή Κυριακίδη

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, για έβδομη συνεχή χρονιά, το PAOK Academy διοργάνωσε το τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν συνεργαζόμενες ακαδημίες του ΠΑΟΚ από όλη την Ελλάδα, με παιδιά που απόλαυσαν το παιχνίδι και πρόσφεραν παράλληλα ηθική και υλική βοήθεια στον Παντελή, που παραμένει σε άγρυπνο κώμα.

Η προσπάθεια όλων είχε ως αποτέλεσμα την συγκέντρωση ενός σεβαστού ποσού χρημάτων, που θα διατεθούν για τις ανάγκες του Παντελή Κυριακίδη και της οικογένειας του.

Στα 12 του χρόνια, τον Μάιο του 2009, ο Παντελής Κυριακίδης, αθλητής της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη με τον πατέρα του μετά από ένα τουρνουά, είχε ένα τραγικό δυστύχημα. Ο πατέρας του χάθηκε κι ο ίδιος τραυματίστηκε βαριά. Ο Παντελής συνεχίζει να δίνει μια γενναία όσο και άνιση μάχη για τη ζωή, παραμένοντας σε άγρυπνο κώμα, ωστόσο η αποκατάστασή του απαιτεί υπέρογκα ποσά.

Διαβάστε ακόμη...