Ψηφίστε το Best Goal Δεκεμβρίου

Τρεις… γκολάρες, δύο παίκτες και ανάμεσά τους το βραβείο του Regency Casino Best Goal Δεκεμβρίου; Ο λόγος περνάει σε εσάς μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.
Ψηφίστε το Best Goal Δεκεμβρίου

 O Γιάσμιν Κούρτιτς ήταν αυτός που κυριάρχησε τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Ο Σλοβένος με δύο απίθανες εκτελέσεις φάουλ κατέκτησε back to back το βραβείο και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα και για τον Δεκέμβριο. Και μάλιστα διπλή!

Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν ήταν καυτός στο φινάλε του 2021. Σημείωσε έξι γκολ εκ των οποίων τα δύο ήταν εκπληκτικά. Αρχικά βρήκε δίχτυα με ένα ακόμα απευθείας φάουλ, μόνο που αυτή τη τη φορά το έκανε λίγο πιο εντυπωσιακά από το συνηθισμένο, με buzzer beater στο Αλκαζάρ κόντρα στην ΑΕΛ και μάλιστα στην κλειστή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα.

 Στη συνέχεια ο Κούρτιτς έριξε κι έναν… κεραυνό στην εστία του ΠΑΣ στο παιχνίδι στους Ζωσιμάδες, με το οποίο ουσιαστικά δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τερματοφύλακα που απλά έμεινε όρθιος κι είδε τη μπάλα να βρίσκει δίχτυα.

 Ο Κούρτιτς όμως δεν παίζει μόνος του. Έχει ανταγωνισμό και μάλιστα σοβαρό, γιατί το τελευταίο γκολ που σημείωσε ο ΠΑΟΚ για το 2021 ήταν φανταστικό. Ο Τσούμπα Άκπομ πήρε τη μπάλα από τον Α.Ζίβκοβιτς έξω από την περιοχή, δημιούργησε χώρο για τον εαυτό του και με ένα τεχνικό και δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

 Εγγραφείτε στο PAOK TV, δείτε το βίντεο και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...