Ενίσχυση από το πάνω ράφι για ΠΑΟΚ: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Μπότο!

Μεταγραφή υψήλου επιπέδου από τον ΠΑΟΚ που δείχνει τις διαθέσεις του! Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον sports director της Σαχτάρ, Χοσέ Μπότο και ενισχύεται από το πάνω ράφι!
Ενίσχυση από το πάνω ράφι για ΠΑΟΚ: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Μπότο!

Συμφωνία για 2.5 χρόνια.

Ο «Βασιλιάς των μεταγραφών», όπως τον αποκαλούν, προβάρει τα ασπρόμαυρα και αναλαμβάνει τα ηνία του ΠΑΟΚ στο πόστο του αθλητικού διευθυντή, με τον Ιβάν Σαββίδη να κάνει κίνηση - ματ!

Προ ημερών στη συνάντηση που είχε με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου αποκάλυψε πως έχει έρθει σε συμφωνία με αθλητικό διευθυντή, το όνομά του οποίου θα κάνει αίσθηση! Δεν ήταν υπόσχεση, ήταν δέσμευση από την πλευρά του μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ που κατάφερε να σπάσει το συμβόλαιο του Πορτογάλου με τη Σαχτάρ για να ενισχύσει τους Θεσσαλονικείς με μια μεταγραφή υψηλού επιπέδου!

Το συμβόλαιο του 55χρονου Πορτογάλου με την ομάδα της Ρωσίας ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2022 αλλά από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης έκρινε πως αυτός είναι ο «εκλεκτός» για ένα νευραλγικό πόστο, όπως αυτό του αθλητικού διευθυντή, τα υπόλοιπα λίγη σημασία είχαν για εκείνον! Ο Chief Scout της Σαχτάρ αφήνει τη Ρωσία και έρχεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ με ένα βιογραφικό top επιπέδου.

Διαβάστε ακόμη...