Fans’ Man of the Match ο Κούρτιτς

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες για την 14η αγωνιστική της Super League Interwetten 2021-22.
Fans’ Man of the Match ο Κούρτιτς

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μία μεγάλη νίκη στα Γιάννινα. Μία νίκη με ευρύ σκορ, καλό ποδόσφαιρο και την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση να ανεβαίνουν σημαντικά μετά το 0-4 κόντρα σε μία δυνατή ομάδα όπως ο ΠΑΣ.Πρόσωπο του αγώνα ο Γιάσμιν Κούρτιτς .

Ο Σλοβένος ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο για το τρίποντο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ σημείωσε και το δεύτερο γκολ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής.Εκείνο όμως που ξεχώρισε πέρα από τα δύο γκολ, ήταν η πληθωρική του παρουσία μέσα στο γήπεδο. Ο Κούρτιτς ήταν απελευθερωμένος, κυριάρχησε σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού, έβγαλε ηγετικό χαρακτήρα και πάλεψε για κάθε μπάλα.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης ο μέσος του Δικεφάλου συγκέντρωσε το 71,29% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο για άλλη μία φορά.Ο μοναδικός συμπαίκτης του που κατάφερε να σημειώσει διψήφιο ποσοστό ήταν ο Χάρης Τσιγγάρας . Ο νεαρός χαφ πήρε φανέλα βασικού σε ένα ακόμα παιχνίδι και ήταν εξαιρετικός με σωστές τοποθετήσεις, σημαντική παρουσία στην ανάπτυξη και καθαρό μυαλό σε όλο το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...