Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β’ για Θεσπρωτό (pic)

Τις επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία για το παιχνίδι κόντρα στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας (19/12, 14:45) ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν από λίγο.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β’ για Θεσπρωτό (pic)

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Με στόχο μία ακόμα καλή εκτός έδρας εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει τον Θεσπρωτό, στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Betsson Super League, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19.12 στις 14.45, στο στάδιο Ηγουμενίτσας.

Ο Θεσπρωτός βρίσκεται στην 5η θέση του ομίλου με 12 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ Β παραμένει στους εννιά και στοχεύει προφανώς στους τρεις βαθμούς, ώστε συν τοις άλλοις να κλείσει τη χρονιά στις πρώτες θέσεις του πίνακα, δεδομένου δε ότι το τελευταίο παιχνίδι του 2021 (29.12) είναι εντός έδρας, απέναντι στην Καβάλα.

H ομάδα προπονήθηκε, δίχως απρόοπτα και προβλήματα – παραμένει εκτός ο τραυματίας Κυριάκος Γιαξής – και αναχωρεί το μεσημέρι για την Ηγουμενίτσα.

Να σημειωθεί ότι με αφορμή τον αυριανό αγώνα, ο Θεσπρωτός έκανε γνωστό πως θα τιμήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και τον Πάμπλο Γκαρσία. Οι απονομές των πλακετών θα γίνουν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β αποτελούν οι:

Ταλιχμανίδης, Μπαλάφας, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Κουλιεράκης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Πανίδης, Γκορντεζιάνι, Μελετίδης, Καλουτσικίδης, Φασίδης, Τσοπούρογλου».

Διαβάστε ακόμη...