Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β για Ξάνθη

Πρόκληση, αν μη τι άλλο, αποτελεί για τον ΠΑΟΚ Β το αυριανό παιχνίδι. Ο Δικέφαλος υποδέχεται την Ξάνθη για την 8η αγωνιστική της Betsson Super League κι επιθυμεί διακαώς φυσικά, να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β για Ξάνθη

Η Ξάνθη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση του ομίλου με 16 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ Β μετρά εννιά βαθμούς. Το παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού, θα ξεκινήσει στις 15.00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια δυναμική εμφάνιση στην έδρα του Πιερικού, που του απέφερε τον βαθμό της ισοπαλίας και μοναδικό στόχο έχει προφανώς να παραμείνει σε τροχιά σταθερά καλής απόδοσης.Το τεχνικό επιτελείο δεν αντιμετωπίζει ζητήματα τραυματισμών, εξαιρουμένου του Κυριάκου Γιαξή, που παραμένει εκτός. Στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, δόθηκε έμφαση στις στατικές φάσεις και στο παιχνίδι στο μικρό χώρο.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β αποτελούν οι:Ταλιχμανίδης , Μπουργάνης, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Κουλιεράκης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Πανίδης, Γκορντεζιάνι, Μελετίδης, Καλουτσικίδης, Φασίδης, Τσοπούρογλου.

Διαβάστε ακόμη...