Ήττα από τη Βέροια μένοντας με "9"

Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 ο ΠΑΟΚ έχασε στο γήπεδο του Μακεδονικού με 1-2 από τη Βέροια ...
Ήττα από τη Βέροια μένοντας με "9"

Η αποστολή ήταν εξ ορισμού δύσκολη. Η Βέροια έχει μία από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου, με γεμάτο ρόστερ, έμπειρο τεχνικό επιτελείο κι είχε ήδη καταθέσει τα διαπιστευτήριά της στα πρώτα τρία παιχνίδια της σεζόν, ερχόμενη στη Θεσσαλονίκη ως πρώτη στη βαθμολογία.

Ο ΠΑΟΚ Β δεν τρόμαξε. Το αντίθετο μάλιστα. Φρόντισε να δείξει τα δόντια του, να τρομάξει τον αντίπαλό του και να παλέψει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για ένα θετικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός πως ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννιά παίκτες.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε εντυπωσιακά και μόλις στο 2′ πήρε το προβάδισμα με γκολ του Πανίδη. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και λίγο αργότερα έχασαν σημαντική ευκαιρία για να αυξήσουν το υπέρ τους σκορ, με τον Βελλίδη να σταματάει το σουτ του Πανίδη.

Η απάντηση από τη Βέροια ΝΠΣ ήρθε στο 23′. Ο Πόζογλου έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή και ο επερχόμενος Γιακουμάκης «κρέμασε» τον Μπουργάνη για το 1-1.

Τρία λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή με τον Γιακουμάκη να κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παναγιώτου και τον Πασά να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

Το 1-2 δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους. Το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ Β έστησε στην ανάπαυλα πλάνο αντεπίθεσης, έριξε στη μάχη τους Ουεντραόγκο, Γαϊτανίδη και Χατζηστραβό κι ο Δικέφαλος μπήκε αποφασισμένος για την ανατροπή.

Στο 51′ ήρθε η φάση που έκρινε σε μεγάλο βαθμό το δεύτερο μέρος. Ο Σαλαμούρας έκανε φάουλ σε αντεπίθεση της Βέροιας κι είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν πτόησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ Β που συνέχισαν να ψάχνουν την ισοφάριση κι είχαν σημαντικές ευκαιρίες, με πιο σημαντικές δύο προσπάθειες του Γαϊτανίδη που εξουδετερώθηκαν από τον Βελλίδη.

Στο 78′ ο Πεταυράκης άφησε τη Βέροια με 10 παίκτες, αλλά στο 86′ διαιτητής της αναμέτρησης τιμώρησε τον Τάχατο με δεύτερη κίτρινη για θέατρο και τον απέβαλε, με τον ΠΑΟΚ Β να μην βρίσκει τρόπο να απειλήσει εκ νέου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Β: Μπουργάνης, Τάχατος, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Μελετίδης (Ουεντραόγκο 46΄), Σαλαμούρας, Τζίμας (Γαϊτανίδης 46′), Σπυρίδης (Γρόσδης 70′), Φασίδης (Χατζηστραβός 46′), Πανιδης (Γκορντεζιάνι 70′).

Bέροια ΝΠΣ: Βελλίδης, Πεταυράκης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος (Ράμος 77′), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (Φοφανά 77′), Πασάς, Πόζογλου.

Διαβάστε ακόμη...