Έτοιμος για ΝΠΣ Βέροια ο ΠΑΟΚ Β

Ο Δικέφαλος ψάχνει την πρώτη του νίκη του στο πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν παραδοσιακά δυνατό αντίπαλο, τον οποίο μάλιστα αντιμετώπισε με επιτυχία σε δύο φιλικά παιχνίδια, κατά την περίοδο της προετοιμασίας.
Έτοιμος για ΝΠΣ Βέροια ο ΠΑΟΚ Β

Η προπόνηση, το πρωί της Τρίτης στη Σουρωτή, περιελάμβανε ασκήσεις προσαρμογής, ταχύτητες αντίδρασης, παιχνίδι σε μικρό χώρο και φυσικά, ολοκλήρωση φάσεων και δη στατικών.

Ο ΠΑΟΚ Β θα στερηθεί τον Κυριάκο Γιαξή, ο οποίος ήταν ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης με την Τρίγλια, ενώ την σημερινή προπόνηση δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ο Πέτρος Καλουτσικίδης, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο. Ατυχος, δυστυχώς και ο Τίτος Κουτεντάκης, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε στο γόνατο.

Επέστρεψε ο Ουεντραόγκο, ο Τάχατος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ υπάρχει και μια αλλαγή στους τερματοφύλακες, καθώς κατεβαίνει από την α’ ομάδα ο Κωνσταντίνος Μπαλωμένος για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι:

Μπαλωμένος, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Μανιωλούδης, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Τάχατος, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλου, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Φασίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι.

Διαβάστε ακόμη...