Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β για την πρεμιέρα

Μετά από μία μακρά περίοδο προετοιμασίας και συνεχών αναβολών, ο ΠΑΟΚ Β ετοιμάζεται να μπει στη μάχη της Betsson Super League 2.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β για την πρεμιέρα

Η κλήρωση έφερε ντέρμπι στην πρεμιέρα με την δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου να ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις στην έδρα του Ολυμπιακού Β.

Ο ΠΑΟΚ Β ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την επικείμενη αναμέτρηση με πρωινή προπόνηση στη Σουρωτή και το απόγευμα αναχωρεί αεροπορικώς για Αθήνα.Η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε κυρίως δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει κάποιες λεπτομέρειες στους παίκτες, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Την προσπάθεια της δεύτερης ομάδας θα ενισχύσει κι ο Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τη μάχη με τον Ολυμπιακό Β. Ο Ισλανδός μετά από μακρά περίοδο αποχής λόγω τραυματισμού αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής με τη δεύτερη ομάδα προκειμένου να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Η αποστολή της πρεμιέρας αποτελείται αναλυτικά από τους:Ταλιχμανίδη , Μπουργάνη, Παναγιώτου, Κουλιεράκη, Τσαούση, Τάχατο, Ίνγκασον , Καλουτσικίδη, Αποστολόπουλο, Γιαξή, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρα, Μελετίδη, Κουλούρη, Τζίμα, Γαϊτανίδη, Χατζηστραβό, Φασίδη, Πανίδη, Γκορντεζιάνι, Γρόσδη.

Διαβάστε ακόμη...