«Χτύπησε» εννιά φορές στον Εύοσμο ο ΠΑΟΚ!

Το 4Χ4 στο πρωτάθλημα έκανε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας εκτός έδρας του Αγροτικού Αστέρα με 0-9, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Women's Football League.
«Χτύπησε» εννιά φορές στον Εύοσμο ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Μπάτερφιλντ, Σμίλκοβιτς, Χαράλσντοτιρ, Κωνσταντινίδου, Γιαννακά, Καλέση, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Δοϊρανλή, Ζώτου και Ακίντα.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο γήπεδο, και απείλησε μόλις στο πρώτο λεπτό, με συρτό σουτ της Δοϊρανλή το οποίο μπλόκαρε σταθερά η Πεταλωτή.

Οι «ασπρόμαυρες» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στην δεύτερη τελική τους, με την Στράντζαλη να ανοίγει στο σκορ στο 3ο λεπτό με μακρινό συρτό σουτ.

Ένα λεπτό αργότερα, ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματα του. Η Δοϊρανλή έκανε ωραία κίνηση και παράλληλη σέντρα στην Ακίντα, με την Κενυάτισσα φορ να πλασάρει σε κενή εστία για το 0-2.

Στο έκτο λεπτό, η κεντρική αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ίνγκουν Χαράλσντοτιρ «άνοιξε λογαριασμό» με την φανέλα του Δικεφάλου, πετυχαίνοντας με μακρινό ψιλοκρεμαστό σουτ το 0-3 για τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Λευτέρη Κανάτα δεν σταμάτησε την πίεση της, απειλώντας στο έβδομο λεπτό με την Δοϊρανλή, για να πετύχει στο 14ο το 0-4 με γκολ της Χαλατσογιάννη, η οποία με την σειρά της «άνοιξε λογαριασμό» με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στο 22ο λεπτό, η Ακίντα άγγιξε το πέμπτο γκολ για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο το πλασέ της πέρασε δίπλα από το δοκάρι της Πεταλωτή, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση η Δοϊρανλή.

Η Ελληνίδα μεσοεπιθετικός, πέτυχε τρία τέρματα μέσα σε έξι λεπτά (23'-29'), εκτοξεύοντας το σκορ στο 0-7.

Στο 42ο λεπτό, η Φανή Δοϊρανλή προσπάθησε να πετύχει και το «καρέ», ωστόσο το σου της κατέληξε στο δοκάρι. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ με 0-7.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λευτέρης Κανάτας έκανε διπλή αλλαγή, περνώντας τις Ρουμελιώτη και Μάκρα, στις θέσεις των Καλέση και Γιαννακά.

Στο 51ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος, με τις «ασπρόμαυρες» να χτυπούν στην κόντρα, ωστόσο η Δοϊρανλή αστόχησε από κοντά. Ένα λεπτό αργότερα, το μακρινό σουτ της Στράντζαλη μπλόκαρε η Πεταλωτή.

Στο 56ο λεπτό, ο Λευτέρης Κανάτας έκανε ακόμα δύο αλλαγές, περνώντας τις Κατσάνου και Κιουρεξίδου στις θέσεις των Χαράλσντοτιρ και Ζώτου.

Στο 64ο λεπτό, η Μορφούλα Κιουρεξίδου συνδύασε το ντεμπούτο της με γκολ, καθώς μετά από όμορφη ατομική ενέργεια και σέντρα της Ρουμελιώτη, η νεαρή παίκτρια με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-8.

Στο 67ο λεπτό, η Δοϊρανλή άφησε την θέση της στην Μαυρίδου, η οποία πραγματοποίησε και εκείνη επίσημο ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Τρία λεπτά αργότερα, η Ακίντα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό της τέρμα και ένατο για τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από απόκρουση της Πεταλωτή.

Στο 82ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι δοκάρι, μετά από μακρινό σουτ της Στράντζαλη.

Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έπεσε, με τον Δικέφαλο να παίρνει τη νίκη με 0-9, κάνοντας το 4Χ4 στην Women's Football League.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η «βροντερή» παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ, η οποία έκανε τις παίκτριες του Δικεφάλου να αισθάνονται πως δίνουν εντός έδρας αναμέτρηση.

Ημίχρονο: 0-7

Τελικό: 0-9

ΠΑΟΚ (Κανάτας): Μπάτερφιλντ, Σμίλκοβιτς, Χαράλσντοτιρ (56' Κιουρεξίδου), Κωνσταντινίδου, Γιαννακά (46' Ρουμελιώτη), Καλέση (46' Μάκρα), Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Δοϊρανλή, Ζώτου (56' Κατσάνου), Ακίντα.

Διαβάστε ακόμη...