Το νέο πρόγραμμα για την σεζόν 2021-22

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Super League 2, η κλήρωση του πρωταθλήματος για την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Το νέο πρόγραμμα για την σεζόν 2021-22

Συμμετείχαν στην κλήρωση Καβάλα, Ζάκυνθος.

Νέα κλήρωση για το πρωτάθλημα της Super League 2, μετά την δικαίωση της Ζακύνθου από το Διαιτητικό Δικαστήριο για την συμμετοχή της, στο πρωτάθλημα έγινε την Δευτέρα (1/11) στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής.

Σε αυτή πήραν μέρος Καβάλα και Ζάκυνθος, οι οποίες τοποθετήθηκαν στο Βόρειο και στον Νότιο όμιλο αντίστοιχα, με τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα να ανέρχεται πλέον στις 17 σε κάθε όμιλο.

Όσον αφορά τις ομάδες που χωρίστηκαν στους δύο ομίλους αυτές στον Βόρειο όμιλο θα βρίσκονται Λάρισα, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Βέροια, Θεσπρωτός, Ηρακλής, Καβάλα, Νίκη Βόλο, Ξάνθη, Ολυμπιακός Β΄, Ολυμπιακός Βόλου, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ Β΄, Πιερικός και Τρίκαλα, ενώ στον Νότιο ΑΕΚ Β΄, Αιγάλεω, Αστέρας Βλαχιώτη, Διαγόρας Ρόδου, Επισκοπή, Εργοτέλης, Ζάκυνθος, Ηρόδοτος, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Κηφισιά, Καραϊσκάκης, Λεβαδειακός, ΟΦ Ιεράπετρας, Παναθηναϊκός Β΄, Ρόδος, Χανιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Βόρειος όμιλος

Απόλλων Λάρισας-Τρίκαλα

Ολυμπιακός Β-ΠΑΟΚ Β

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου

Ηρακλής-Νίκη Βόλου

Βέροια-Αλμωπός Αριδαίας

Απόλλων Πόντου-Καβάλα

Αναγέννηση Καρδίτσας-Θεσπρωτός

Πιερικός-Ξάνθη

Ρεπό: ΑΕΛ

Νότιος όμιλος

Καλλιθέα-Ζάκυνθος

Αιγάλεω-Χανιά

Ηρόδοτος-Διαγόρας

Λεβαδειακός-Αστέρας Βλαχιώτη

Ρόδος-Εργοτέλης

Επισκοπή-Καραϊσκάκης

Κηφισιά-Παναθηναϊκός Β

ΑΕΚ Β-Καλαμάτα

Ρεπό: ΟΦ Ιεράπετρας

Διαβάστε ακόμη...