Φιλικό 2-2 με τη Βέροια ο ΠΑΟΚ Β [εικόνες]

Η αναμονή, λένε, αυξάνει την επιθυμία. Την επιθυμία να βελτιωθείς, να παρουσιαστείς όσο το δυνατόν πιο έτοιμος, την επιθυμία να δηλώσεις "παρών" όταν θα σου ζητηθεί.
Φιλικό 2-2 με τη Βέροια ο ΠΑΟΚ Β [εικόνες]

Αναγκασμένος εκ των πραγμάτων σε στάση αναμονής ο ΠΑΟΚ Β δοκιμάστηκε σε ένα ακόμα δυνατό φιλικό, το μεσημέρι της Κυριακής στη Σουρωτή. Υποδέχτηκε τη Βέροια, σε ένα ματς ισορροπημένο και δυνατό, σε ένα τεστ δοκιμών, μα κυρίως συμπερασμάτων ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2.

Παρότι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανακάμψει για να φτάσει στο τελικό 2-2. Η Βέροια προηγήθηκε στο 51′, και ο Δικέφαλος απάντησε με τον Χατζηστραβό στο 60′. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, φτάνοντας στο 1-2, στο 66′. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Γαιτανίδης στο 85′.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ Β:Ταλιχμανίδης (72′ Μπουργάνης), Καλουτσικίδης, Τάχατος (72′ Αποστολόπουλος), Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Γαιτανίδης, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας (72′ Μελετίδης), Σπυρίδης (58′ Χατζηστραβός), Τζίμας (72′ Φασίδης), Πανίδης (72′ Κουλούρης)

Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr εικόνες από την αναμέτρηση.

Διαβάστε ακόμη...