Πέρασε από τη Δράμα και συνεχίζει...

Για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α' Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 στη Δράμα, όπου και αντιμετώπισε την Δόξα 2016, την οποία και κέρδισε με 0-1.
Πέρασε από τη Δράμα και συνεχίζει...

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με τις: Χατζηχαριστού (Τ/Φ), Smiljkovic, Haraldsdottir, Μήτκου, Γιαννακά, Στράντζαλη, Ζώτου, Barbosa, Καλέση, Akida, Κατσάνου στην αρχική του ενδεκάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ, ξεκίνησε δυναμικά στην αναμέτρηση, μην αφήνοντας αρκετά περιθώρια στις αντίπαλες να αντεπιτεθούν. Παρά το γεγονός της απόλυτης κυριαρχίας και της υψηλής κατοχής της μπάλας, οι «ασπρόμαυρες» δεν δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για να σκοράρουν, με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες με τις γηπεδούχες με 0-0.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Θωμαή Βαρδαλή αντικατέστησε τη Μαρία Ζώτου και η Φανή Δοϊρανλή την Esse Akida. Η Ingunn Haraldsdottir, με κεφαλιά, προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, με την Δραμινή τερματοφύλακα να αποκρούει τελευταία... στιγμή. Ωστόσο, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, δείχνοντας το πραγματικό τους πρόσωπο, δεν άργησαν να δημιουργήσουν κατάλληλες συνθήκες στην επίθεση, χωρίς όμως να μπορέσουν να σκοράρουν.

Τελικά την αντίπαλη εστία κατάφερε να παραβιάση στις καθυστερήσεις του αγώνα η Μαρία Μήτκου με εξαιρετικό σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τον Δικέφαλο να φεύγει με το τρίποντο από μια δύσκολη έδρα.

Συμπερασματικά, οι «ισόβιες πρωταθλήτριες» αν και δυσκολεύτηκαν, έδειξαν γι' ακόμη ένα παιχνίδι την ανωτερότητά τους, ζευγαρώνοντας τις νίκες τους στη Women's Football League.

Στο πλευρό των παικτριών του Δικεφάλου βρέθηκαν και φίλοι της ομάδας, τους οποίους και οι παίκτριες ευχαρίστησαν στο τέλος της αναμέτρησης για τη δυναμική τους παρουσία.

ΠΑΟΚ (Λευτέρης Κανάτας): Χατζηχαριστού, Smiljkovic, Haraldsdottir, Μήτκου, Γιαννακά, Στράντζαλη, Ζώτου (46' Βαρδαλή), Barbosa, Καλέση, Akida (46' Δοϊρανλή), Κατσάνου

Διαβάστε ακόμη...