Ψηφίστε το Best Goal Σεπτεμβρίου

Δύο παιχνίδια, δύο νίκες, τρεις σκόρερ, τρία πανέμορφα γκολ.
Ψηφίστε το Best Goal Σεπτεμβρίου

Μπίσεσβαρ, Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα μονομαχούν για το Best Goal Σεπτεμβρίου κι εσείς θα κρίνετε τον τελικό νικητή, μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App. Ας δούμε τις υποψηφιότητες.

Ξεκινάμε με τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα . Στο Αγρίνιο ο Ρουμάνος απέδειξε πως πέρα από την ικανότητα που έχει με τη μπάλα στα πόδια, μπορεί να κάνει... θαύματα και με το κεφάλι. Ο Ρουμάνος εξτρέμ έκανε την κίνηση στην πλάτη της άμυνας, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο τον είδε και του έστειλε μία εξαιρετική μπαλιά, αυτός δεν δίστασε κι εκτέλεσε με το κεφάλι στην κίνηση για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Μένουμε στο Αγρίνιο και το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Η αναμέτρηση βρισκόταν στο 80′ και ο ΠΑΟΚ έψαχνε το γκολ της νίκης, το οποίο βρήκε με έναν απρόσμενο πρωταγωνιστή. Ο Μπίσεσβαρ βρήκε τον Σφιντέρσκι μέσα στην περιοχή, αυτός με μία επαφή έστρωσε τη μπάλα στον Σίντκλεϊ κι αυτός με άνεση που θα ζήλευε ένας φορ περιοχής, έκανε κοντρόλ, μπήκε κατά μέτωπο κι εκτέλεσε άψογα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Τέλος δεν θα μπορούσε να λείπει το πανέμορφο γκολ του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ. Ο μέσος από το Σουρινάμ πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή σε πλάγια θέση από τον Σφιντέρσκι και παρά το γεγονός πως είχε μπροστά του τέσσερις αμυντικούς και τον τερματοφύλακα, βρήκε τρόπο και πέρασε τη μπάλα ανάμεσά τους για να τη στείλει στα δίχτυα.Εγγραφείτε στο PAOK TV, δείτε το βίντεο και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Ψηφίστε το Regency Casino Best Goal Σεπτεμβρίου

Διαβάστε ακόμη...