To… εκρηκτικό ξεκίνημα του Σβαμπ

Ο Στέφαν Σβαμπ ξεκίνησε τη σεζόν εντυπωσιακά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Αυγούστου, ήταν εκ των πρωταγωνιστών και το κοινό του Δικεφάλου τον επιβράβευσε για τις επιδόσεις του, χαρίζοντάς του το βραβείο του The BOX MVP του μήνα.
To… εκρηκτικό ξεκίνημα του Σβαμπ

Δεν έχει τυχαία το παρατσούκλι Mr. Effective, καθώς είναι ένας από τους πλέον αποτελεσματικούς παίκτες της ομάδας. Με πολύ αθόρυβη δουλειά στη μεσαία γραμμή, ουσία στο παιχνίδι του και προσφορά σε νούμερα με γκολ κι ασίστ.

Ο Αύγουστος είχε μόλις τέσσερα παιχνίδια, αλλά ήταν αρκετά για τον Στέφαν Σβαμπ προκειμένου να ξεδιπλώσει τις αρετές του στο χορτάρι. Ένα γκολ, δύο ασίστ, αμυντική συνέπεια, μεγάλη συμμετοχή στο build up και προσωπικότητα στις δύσκολες στιγμές των αγώνων.

Στην ψηφοφορία για τον BOX MVP του Αυγούστου ο Αυστριακός συγκέντρωσε το 54,51% των προτιμήσεων και κατέκτησε τον πρώτο ατομικό τίτλο της σεζόν.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , ο οποίος έκανε δυναμικό comeback στην ομάδα, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Ομάρ Ελ Καντουρί με ένα γκολ, μία ασίστ, δύο δοκάρια και την ατυχία να τραυματιστεί στην Κροατία και να χάσει τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη...