«Χρέος κάθε ΠΑΟΚτσή η στήριξη στο μπάσκετ»

Μήνυμα στήριξης στο τμήμα μπάσκετ αλλά και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ έστειλε η Θύρα 4 μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.
«Χρέος κάθε ΠΑΟΚτσή η στήριξη στο μπάσκετ»

Στην ανακοίνωση του ο ιστορικός ΣΦ ΠΑΟΚ, τονίζει ότι είναι χρέος κάθε ΠΑΟΚτσή η έμπρακτη στήριξη στην προσπάθεια του Θανάση Χατζόπουλου και της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, αλλά και όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η Θύρα 4 αναφέρει:

Σε αντίθεση με ότι λανθασμένα πιστεύει η πλειοψηφία, η αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ για το τμήμα μπάσκετ δεν ήταν κάτι πρόσκαιρο. Μπορεί η περίοδος που ο Δικέφαλος μεσουρανούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη να συνέπεσε με την παρακμή του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά το μπάσκετ ποτέ δεν ήταν (και ούτε θα γίνει) απλά ένα αποκούμπι. Οι κερκιδάρες και οι δόξες του Παλέ για εμάς πάντα αποτελούν οδηγό και στιγμές από το μέλλον που με μαθηματική ακρίβεια κάποια στιγμή θα ζήσουμε στο Παλατάκι μας.

Το προηγούμενο ρεκόρ σε εισιτήρια διαρκείας έγινε επί Δρόσου. Αποτελεί τραγική ειρωνεία πως τότε οι αρμόδιοι, οι οπαδοί αλλά και οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ δεν είδαν τα προφανή σημάδια και στήριξαν έμπρακτα έναν άνθρωπο που κόντεψε να υποθηκεύσει ολοκληρωτικά το μέλλον του τμήματος. Πίστεψαν σε κούφια λόγια και κενές υποσχέσεις ενός ατόμου αμφιβόλου ηθικής και προέλευσης και φυσικά έχασαν.

Σήμερα, ο άνθρωπος που ηγείται της προσπάθειας, τους κοιτάει απευθείας στα μάτια και προέρχεται από τη βάση του Λαού μας. Δεν υποσχέθηκε ποτέ πρωταθλήματα και κύπελλα γιατί θα βρίσκεται και αύριο μαζί μας, και το παραμύθι δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚτσή - έτσι όπως τον έχουμε εμείς στο μυαλό μας. Για το μόνο που είμαστε βέβαιοι είναι πως κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, πως είναι νοικοκύρης τιμώντας και το τελευταίο ευρώ του κάθε οπαδού και σπαταλώντας χρόνο και χρήμα η μόνη του ανταμοιβή θα ειναι η χαρά του Λαού μας και η πρόοδος του συλλόγου μας.

Είναι χρέος κάθε ΠΑΟΚτσή να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη και να αναρωτηθεί: αξίζει να πιστεύει στο Δρόσο (και κάθε Δρόσο) για μερικές εβδομάδες κάλπικης προσμονής με τις γνωστές συνέπειες ή σε ΠΑΟΚτσήδες παράγοντες που αγαπούν παθολογικά το σύλλογο και προσφέρουν με την καθημερινή παρουσία τους (με τα λάθη και τα σωστά τους), χωρίς να περιμένουν ανταπόδοση;

Ο Κατσαρής, ο Χατζόπουλος, ο Αμοιρίδης, ο Τσαλόπουλος και πολλοί ευτυχώς ακόμα άνθρωποι που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου μας είναι το παρελθόν, το παρόν, αλλά και εχέγγυα για το πως θα πορευτεί ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΟΚ στο μέλλον.

Την ώρα που άλλοι "γράφουν ιστορία" ξεπλένοντας τα λεφτά διαφόρων φορτίων αμαρτωλών καραβιών, ο ΠΑΟΚτσής έχει μόνο μια επιλογή: να τιμήσει τις προσφυγικές του καταβολές και να δράσει σύμφωνα με αυτές, στα πλαίσια της αλληλεγγύης, για τον ίδιο του το σύλλογο. Για το ένδοξό μας σήμα. Εάν δεν ενδιαφερθούμε οι ίδιοι για τον Δικό μας ΠΑΟΚ, κάνεις δεν θα το κάνει για εμάς.

Καθημερινά και ακατάπαυστα, η ΘΥΡΑ 4 διαθέτει εισιτήρια διαρκείας για τα παρακάτω αθλήματα:

- Μπάσκετ Ανδρών, 60€ για συνδέσμους (και σε όλες τις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου)

- Μπάσκετ Γυναικών, 20€

- Χάντμπολ Κοινό(ανδρών-γυναικών), 15€

- Βόλλευ Γυναικών, 20€

- Κάρτες Βαρέων Αθλημάτων, 5€

- Πόλο Κοινό(ανδρών-γυναικών), 20€

Εγγραφές στα γραφεία του συνδέσμου μετά τις 8μμ καθημερινά.

Διαβάστε ακόμη...