Φιλικό για να τεστάρει τους νέους!

Την ευκαιρία να δει τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα θα έχει σήμερα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στο φιλικό που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στη Βέροια ...
Φιλικό για να τεστάρει τους νέους!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τους διεθνείς, αλλά φυσικά και τους τραυματίες Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί, Σοάρες, Ίνγκασον.

Θα έχει όμως τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεοαποκτηθέντες παίκτες του Δικεφάλου, ώστε να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για την αγωνιστική τους ετοιμότητα σε συνθήκες παιχνιδιού, έστω και φιλικού.

Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δυο ομάδες στη Βέροια ήταν στις 2 Οκτωβρίου 2016 με τον αγώνα να τελειώνει 0-0.

Να σημειωθεί πως το παιχνίδι είναι το πρώτο μετά από 18 μήνες που θα υπάρχουν θεατές στο γήπεδο της Βέροιας, ανάμεσά τους φυσικά και φίλοι του ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων για την είσοδο σε όλες τις Θύρες του γηπέδου θα είναι απαραίτητη η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης το τελευταίο εξάμηνο.

Για την είσοδο ανηλίκων 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. Ενώ για τους κάτω των 12 ετών, αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

 

Διαβάστε ακόμη...