Ψηφίστε τον BOX MVP Αυγούστου

Η ευρωπαϊκή πρόκληση του Αυγούστου στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία για τον Δικέφαλο.
Ψηφίστε τον BOX MVP Αυγούστου

Ο ΠΑΟΚ στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της σεζόν πέτυχε το στόχο του και πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του UEFA Europa Conference League. Ποιος όμως ήταν ο κορυφαίος της ομάδας τον περασμένο μήνα; Μία εξίσωση με τρεις παίκτες, για δυνατούς λύτες. Πάμε να διαλέξουμε τον BOX MVP Αυγούστου μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.

Ο πρώτος που θα μονομαχήσει για το βραβείο είναι ο Στέφαν Σβαμπ . Ο Mr Effective ήταν εξαιρετικός στο ξεκίνημα της σεζόν. Κυρίαρχος στη μεσαία γραμμή, με συνετό και μυαλωμένο παιχνίδι τόσο αμυντικό όσο και επιθετικά και με ουσία στις κρίσιμες στιγμές. Ο Σβαμπ τελείωσε τον Αύγουστο με ένα γκολ κόντρα στη Μποέμιανς στην Τούμπα και δύο ασίστ, μία στην Ιρλανδία και μία στην Κροατία.Έτερος διεκδικητής ο Ομάρ Ελ Καντουρί . Ο El Maestro του Δικεφάλου έκανε σπουδαίες εμφανίσεις κόντρα σε Ριέκα και Μποέμιανς.

Μόνιμη πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες, έβαλε ένα γκολ στην Κροατία, σέρβιρε στον Μπίσεσβαρ στην Τούμπα κόντρα στους Ιρλανδούς, ενώ τα νούμερά του θα μπορούσαν να ήταν μεγαλύτερα καθώς είχε δύο δοκάρια κι ένα γκολ που λανθασμένα δεν μέτρησε.Τέλος στην κουβέντα μπαίνει κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ . Ο μέσος από το Σουρινάμ επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Κύπρο και το Gold Cup που διεξήχθη το καλοκαίρι και ήταν σα να μην πέρασε μία μέρα. Ο Artist έπεσε άμεσα στα βαθιά από τον Ράζβαν Λουτσέσκου και ανταποκρίθηκε άψογα. Ένα γκολ, μία ασίστ και πολλές ενέργειες που έβαλαν δύσκολα στις αντίπαλες άμυνες.Ποιος είναι ο δικός σας BOX MVP Αυγούστου; Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr ή PAOK FC Official App.

Ψηφίστε τον BOX MVP Αυγούστου

Διαβάστε ακόμη...