Μία ακόμα φιλική νίκη με διπλό Ολιβέιρα

Με τον Νέλσον Ολιβέιρα να βρίσκει ρυθμό και δίχτυα, μάλιστα εις διπλούν, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-2 της Χεράκλες Άλμελο στο προτελευταίο φιλικό προετοιμασίας του βασικού σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας.
Μία ακόμα φιλική νίκη με διπλό Ολιβέιρα

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε και πάλι την ομάδα με δύο διαφορετικές 11άδες. Στην αρχική για πρώτη φορά ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τον Ομάρ Ελ Καντουρί στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Καγκάβα να παίρνει θέση πίσω από τον Ολιβείρα.Ο ΠΑΟΚ μπήκε με ένταση και διάθεση στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 13′. Ο Ελ Καντουρί έκανε ωραία κίνηση από τα αριστέρα, έκανε άψογο γύρισμα κι ο Νέλσον Ολιβέιρα εξ επαφής νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-1.Τρία λεπτά μετά η Χεράκλες βρήκε απάντηση με μπόλικη δόση τύχης.

Η μπάλα χτύπησε στο τοίχος μετά από εκτέλεση φάουλ και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.Ο Δικέφαλος συνέχισε να πιέζει, είχε κατά διαστήματα εξαιρετική κυκλοφορία, έβγαλε φάσεις και στο 33′ ο Ολιβέιρα χτύπησε ξανά. Αυτή τη φορά το γκολ ήταν πορτογαλική υπόθεση, καθώς ο Βιεϊρίνια βρήκε τον φορ του Δικεφάλου με ωραία μπαλιά, αυτός κοντρόλαρε τη μπάλα και με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-2.Ο ΠΑΟΚ έχασε μία μεγάλη τριπλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους για να διευρύνει το προβάδισμα του, αλλά δεν κατέληξε σε γκολ.Γκολ μπορεί να μην είχαμε ούτε στην επανάληψη, αλλά ο ΠΑΟΚ συνέχισε στο ίδιο τέμπο και με τη δεύτερη 11άδα, είχε κάποιες καλές στιγμές, με τους Λάμπρου , Κούτσια και Ροντρίγκο , αλλά το 1-2 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο Δικέφαλος πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του έως την Κυριακή, όταν και θα δώσει ένα... ιδιαίτερο φιλικό με τη Φέγενορντ.

Η επικείμενη αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε τέσσερα 30λεπτα, προκείμενου να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες.Η σύνθεση του Δικεφάλου:Πασχαλάκης (46′ Ζίβκοβιτς ), Βιεϊρίνια (46′ Περέιρα ), Βαρέλα (46′ Μιχάι ), Μιχαηλίδης (46′ Κρέσπο , 74′ Λύρατζης ), Τέιλορ (46′ Ροντρίγκο ), Εσίτι (46′ Τσιγγάρας ), Σβαμπ (46′ Νινούα ), Καγκάβα (46′ Βρακάς , 70′ Κωνσταντέλιας ), Ελ Καντουρί (46′ Λάμπρου ), Μουργκ (46′ Α.Ζίβκοβιτς ), Ολιβέιρα (46′ Κούτσιας , 88′ Τζόλης ).

Διαβάστε ακόμη...