Τα φιλικά προετοιμασίας στο PAOK TV

Τα τρία τελευταία φιλικά του Δικεφάλου στην Ολλανδία θα τα παρακολουθήσετε ζωντανά, αποκλειστικά και δωρεάν μέσω της πλατφόρμας του PAOK TV.
Τα φιλικά προετοιμασίας στο PAOK TV

Το κανάλι του ΠΑΟΚ προκειμένου να εξυπηρετήσει όλους τους φίλους της ομάδας χωρίς κανένα γεωγραφικό περιορισμό ή χρέωση εξασφάλισε τα δικαιώματα και των υπολοίπων φιλικών αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.Το Σάββατο (17.07), στις 14:00 ο ΠΑΟΚ θ' αντιμετωπίσει τη Σαρλερουά σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών. Την Τετάρτη (21.07) θα παίξει με την Χεράκλες Άλμελο στις 15:00 και θα κλείσει το πρόγραμμα την επόμενη Κυριακή (26.07) στις 15:30 κόντρα στη Φέγενορντ.

Και τα τρία παιχνίδια θα έχετε τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσετε ζωντανά στην ψηφιακή πλατφόρμα του Δικεφάλου και με τη δυνατότητα timeshift ώστε αν χάσατε κάτι να γυρίσετε πίσω, να το δείτε και με ένα κλικ να επιστρέψετε στη live μετάδοση.Το PAOK TV είναι διαθέσιμo σε desktop, iOS, Android, Android TV, LG Smart TV για να μη χάνετε την ομάδα μας όπου κι αν είστε.Τους τρεις αγώνες του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία θα περιγράψει ο Αλέξης Σπυρόπουλος.

Διαβάστε ακόμη...