Protergia Fans’ Man of the Match ο Μπάμπα

Ο Ράχμαν Μπάμπα αναδείχθηκε Protergia Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Protergia Fans’ Man of the Match ο Μπάμπα

O ΠΑΟΚ με ανατροπή στο φινάλε σημείωσε δεύτερη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο.

Ο Δικέφαλος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, με την Ένωση να ισοφαρίζει με τον Γαλανόπουλο το σκορ του πρώτου αγώνα, έχασε σωρεία ευκαιριών και ένα πέναλτι, κατάφερε να μείνει συγκεντρωμένος και στο φινάλε δικαιώθηκε.

Εκ των κορυφαίων ο Ράχμαν Μπάμπα. Ο Γκανέζος αριστερός μπακ έκανε ένα μεστό παιχνίδι αμυντικά, δεν αντιμετώπισε προβλήματα, αλλά ήταν κομβικός και στο επιθετικό κομμάτι, καθώς ήταν αυτός που έφτιαξε το γκολ της ισοφάρισης του Κρμέντσικ με μία... μαγική μπαλιά μετά από κλέψιμο έξω από την αντίπαλη περιοχή.

Στην ψηφοφορία για τον Protergia Fans' Man of the Match της αναμέτρησης συγκέντρωσε το 38,86% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Μάικλ Κρμέντσικ που ήρθε από τον πάγκο και βρήκε δίχτυα με ένα καταπληκτικό τέρμα, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο έτερος σκόρερ του Δικεφάλου, Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Διαβάστε ακόμη...