Facts & Figures για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης για την 7η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2020-21 κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Facts & Figures για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στην Ένωση, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί πέντε φορές την φετινή περίοδο, με τον ΠΑΟΚ, τις τρεις για το πρωτάθλημα και τις δύο για Κύπελλο Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει τρεις νίκες, ενώ οι δύο αναμετρήσεις για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τελείωσαν ισόπαλες.

Το σκορ στις φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων είναι 9-5, με τον Α.Ζίβκοβιτς να έχει βρει δίχτυα τρεις φορές, με δύο γκολ στον αγώνα πρωταθλήματος στην Τούμπα και μια σε εκείνον του Κυπέλλου. Ο Μουργκ από την άλλη έχει σκοράρει στις δύο τελευταίες επισκέψεις του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ και μάλιστα στο τελευταίο δεκάλεπτο των αγώνων.

Αυτός είναι ο τρίτος διαδοχικός μήνας που υπάρχει μεταξύ τους αγώνας, αφού συναντήθηκαν για τον πρώτο γύρο των Play Offs τον Μάρτιο, όπου επικράτησε ο ΠΑΟΚ με 3-1 και δύο φορές μέσα στον Απρίλιο για το Κύπελλο Ελλάδας, πάλι με νίκες του ΠΑΟΚ 1-0 στην Αθήνα και 2-1 στην Τούμπα.

Μόλις μία ήττα στα τελευταία 10 ματς με την ΑΕΚ ανεξάρτητα έδρας και διοργάνωσης μετρά ο ΠΑΟΚ κι αυτή ήταν στα περσινά Play Offs που έγινε στην Τούμπα.

Ο συνολικός απολογισμός σε αυτές τις αναμετρήσεις είναι τέσσερις νίκες για τον ΠΑΟΚ και πέντε ισοπαλίες.

8 σεζόν έχουν βρεθεί αντιμέτωποι στην διαδικασία των Play Offs ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Συνολικά έχουν διεξαχθεί 15 αναμετρήσεις μεταξύ τους, με τον ΠΑΟΚ να έχει πέντε νίκες, ενώ υπάρχουν τρεις ισοπαλίες και επτά νίκες της ΑΕΚ και στις δύο έδρες.

Συνολικά για αγώνες πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ έχει επτά νίκες ως φιλοξενούμενος απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ 14 φορές έφυγε με την ισοπαλία. Η Ένωση έχει επικρατήσει σε 46 αγώνες. Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις ο απολογισμός γίνεται 10 νίκες για τον ΠΑΟΚ, 16 ισοπαλίες και 50 ήττες.

Διαβάστε ακόμη...