Ο Α.Ζίβκοβιτς έσπασε το σερί του Τζόλη

Μετά από τέσσερις σερί μήνες που το Goden Boy είχε μετατρέψει τον διαγωνισμό του BOX MVP του μήνα σε προσωπική υπόθεση, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έρχεται να... σταματήσει τον συμπαίκτη του.
Ο Α.Ζίβκοβιτς έσπασε το σερί του Τζόλη

Ο Zile είναι ο BOX MVP Μαρτίου.

Ξεκίνησε τη σεζόν εντυπωσιακά. Κάπου στην πορεία είχε μία κάμψη στην απόδοσή του. Τους τελευταίους δύο μήνες, όμως, είναι ανεβασμένος και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Ο Α.Ζίβκοβιτς τον Μάρτιο ήταν απολαυστικός. Έδωσε ένα one man show κόντρα στην ΑΕΚ στην πρεμιέρα των Play Offs της Super League Interwetten 2020-21, αναστάτωσε κάθε άμυνα που βρήκε στο διάβα του, ενώ συνέβαλε τα μέγιστα και στο αμυντικό κομμάτι, με πολλά τρεξίματα.Χαρακτηριστικό της εξαιρετικής του παρουσίας ήταν και η κλήση του στην Εθνική Σερβίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τον Zile να φορά τη φανέλα της χώρας του μετά από καιρό.

Στην ψηφοφορία για τον ΒΟΧ MVP του Μαρτίου ο Σέρβος συγκέντρωσε το 57,01% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Ίνγκι Ίνγκασον , που ήταν σταθερός αμυντικά, ενώ έδειξε και τις επιθετικές του αρετές, με ένα γκολ κι ένα κερδισμένο πέναλτι στο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον Άρη.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Κάρολ Σφιντέρσκι , που βρίσκεται κι αυτός σε εξαιρετική κατάσταση του τελευταίο διάστημα και τον προηγούμενο μήνα μέτρησε ένα γκολ και μία ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...