Winmasters MVP ο Μενέλαος Κοκκινάκης!

Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 4 Απριλίου 2021, αναδείχθηκε ο αθλητής του τμήματος βόλεϊ ανδρών, Μενέλαος Κοκκινάκης, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.
Winmasters MVP ο Μενέλαος Κοκκινάκης!

Ο Έλληνας διεθνής παίκτης θυμήθηκε τα «παλιά», και ως ακραίος, στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στο Μαρούσι στην πρεμιέρα των πλέι-οφ με 2-3, συνέβαλε τα μέγιστα.

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης τερμάτισε πρώτος με 50%, δεύτερη η Νουκίγια Μάγιο με 30%, ενώ στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν οι Μάκης Κανέλλος και Γρηγόρης Γιαννόπουλος με 10%.

Για την διάκριση του ως Winmasters MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, ο Μενέλαος Κοκκινάκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν. Περνάμε δύσκολες μέρες με την ομάδα, γιατί ο ιός μας «χτύπησε» τώρα. Αγωνιστήκαμε με μία... περίεργη σύνθεση, και για αυτό είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου γιατί δεν το βάλαμε κάτω και προσπαθήσαμε όλοι. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου και το αφιερώνω στα παιδιά. Αγωνίστηκα σε μία διαφορετική θέση στην οποία δεν είμαι προπονημένος 100%, βγήκα MVP, προχωράμε. Θέλω η ομάδα μου να κερδίζει και να παίζουμε καλά, δεν με γεμίζουν πλέον τα ατομικά βραβεία».

Συγχαρητήρια Μενέλαε!

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...