Ψηφίστε το Best Goal Φεβρουαρίου

Τρία πανέμορφα γκολ, τρεις διαφορετικοί σκόρερ, ένα βραβείο. Ποιο είναι Best Goal Φεβρουαρίου; Ελάτε να βρούμε μαζί τον τελικό νικητή μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.
Ψηφίστε το Best Goal Φεβρουαρίου

Η ιδιαιτερότητα του διαγωνισμού του Φεβρουαρίου έχει να κάνει με το γεγονός πως και τα τρία τέρματα έχουν σημειωθεί κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας στις δύο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Πρώτος υποψήφιος ο Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός στο παιχνίδι Κυπέλλου πήρε τη μπάλα μετά από στρώσιμο του Ουάρντα και με ένα υπέροχο πλασέ βρήκε δίχτυα.

Στο ίδιο παιχνίδι πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του με τον ΠΑΟΚ και ο Ροντρίγκο Σοάρες. Και τι γκολ! Ο Βραζιλιάνος μπακ με ένα απίθανο, εκτός ισορροπίας σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε ένα υπέροχο τέρμα και μπαίνει στη μάχη για τον ατομικό τίτλο.

Αλλάζουμε διοργάνωση, αλλά όχι αντίπαλο. ΠΑΟΚ-Λαμία για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς διαμορφώνει το 4-0 με έναν κεραυνό μετά από ασίστ του Σφιντέρσκι . O Σέρβος κερδίσε δικαιωματικά μία θέση στην τελική τριάδα των υποψηφίων.

Συνδεθείτε στο PAOK TV, δείτε το βίντεο και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη...