Protergia Fans’ Man of the Match ο Τζόλης

Ο Χρήστος Τζόλης αναδείχθηκε Protergia Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten 2020-21.
Protergia Fans’ Man of the Match ο Τζόλης

Εύκολη νίκη για τον Δικέφαλο με ευρύ σκορ και καλό ποδόσφαιρο στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στη Λαμία. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεκλειδώσει γρήγορα την αντίπαλη άμυνα και με ένα ξέσπασμα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους έφτασε στο τελικό 4-0.

Εκ των κορυφαίων ο Χρήστος Τζόλης . Ο νεαρός επιθετικός παρά το γεγονός ότι χτύπησε στο πρώτο ημίχρονο, έσφιξε τα δόντια κι αγωνίστηκε όσο χρειάστηκε, καταφέρνοντας να βρει δίχτυα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κι ουσιαστικά να κλειδώσει το τρίποντο, ενώ στο πρώτο μέρος ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Μπάμπα για να ανοίξει το σκορ.

Στην ψηφοφορία για τον Prοtergia Fans' Man of the Match o Golden Boy μετά από μία σκληρή μάχη επικράτησε οριακά του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και πήρε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Σέρβος εξτρέμ, ο οποίος είχε και γκολ για δεύτερο σερί παιχνίδι και ασίστ, ενώ ο Ραχμάν Μπάμπα συμπλήρωσε το βάθρο. Ο Γκανέζος αριστερός μπακ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και κατάφερε να βρει δίχτυα στο ντεμπούτο του.

Διαβάστε ακόμη...