Fans’ Man of the Match ο Τζόλης

Ο Χρήστος Τζόλης αναδείχθηκε Protergia Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ για την 17η αγωνιστική της Super League Interwetten 2020-21 μέσα από τη δική σας ψήφο.
Fans’ Man of the Match ο Τζόλης

Αυτή τη φορά όλα δούλεψαν σωστά. Το καλό ποδόσφαιρο συνοδεύτηκε από τρία γκολ και ο πανηγύρισε ένα εύκολο τρίποντο κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, επικρατώντας με 0-3.Εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου ήταν ο Χρήστος Τζόλης .

Ο νεαρός επιθετικός του Δικεφάλου ήταν αυτός που στο πρώτο μέρος κέρδισε την αποβολή του Βατέρμαν, ενώ άνοιξε και το σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Μουργκ .Στην ψηφοφορία για τον Protergia Fans' Man of the Match o Golden Boy συγκέντρωσε το 32,63% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Μάικλ Κρμέντσικ , ο οποίος ανεβάζει συνεχώς την απόδοσή του, δείχνει να έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στη νέα του ομάδα και βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ είχε και δοκάρι στο πρώτο μέρος.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Αμρ Ουάρντα . Ο Αιγύπτιος συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις μετά την επιστροφή του στην ομάδα, όντας ένα πολύτιμο εργαλείο στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Διαβάστε ακόμη...