Fans’ Man of the Match ο Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα αναδείχθηκε Protergia Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten 2020-21 μέσα από τη δική σας ψήφο.
Fans’ Man of the Match ο Ουάρντα

To ντέρμπι της Τούμπας δεν ανέδειξε νικητή. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τις εντυπώσεις παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, περιόρισε σημαντικά τον Ολυμπιακό, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι φιλοξενούμενοι στη μοναδική τους επιθετική ενέργεια στο δεύτερο μέρος, έκλεψαν τον βαθμό και διατήρησαν τη διαφορά από τους διώκτες τους.

Εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ήταν ο Αμρ Ουάρντα . Ο Αιγύπτιος μέσος επέστρεψε στην ομάδα για τέταρτη φορά και δείχνει ότι πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ο Ουάρντα έκανε ένα μεστό παιχνίδι.Άψογος τακτικά, κράτησε τη μπάλα, δημιούργησε, απείλησε, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, ήταν κομβικός και στο αμυντικό παιχνίδι, ενώ όποτε του δόθηκε η ευκαιρία ξεδίπλωσε τις τεχνικές του αρετές με ενέργειες που συνδύασαν θέαμα και ουσία.

Στην ψηφοφορία για τον Protergia Fans' Man of the Match o Αιγύπτιος συγκέντρωσε το 23,83% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Αυτή τη φορά βέβαια ο συναγωνισμός ήταν πολύ ισχυρός. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Ομάρ Ελ Καντουρί που ήταν εξαιρετικός και κυριάρχησε στον άξονα, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Ίνγκι Ίνγκασον που βρήκε δίχτυα σε ένα ακόμα ντέρμπι, ενώ αμυντικά εξουδετέρωσε τα επιθετικά ατού του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμη...