Facts & Figures για το ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 16ης αγωνιστικής της Super League Interwetten 2020-21 κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας.
Facts & Figures για το ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που θα συναντηθούν ο ΠΑΟΚ με το ΝΠΣ Βόλος για την μεγάλη κατηγορία και ο Δικέφαλος μετρά δύο νίκες και μια ισοπαλία χωρίς να έχει δεχθεί γκολ από την ομάδα της Μαγνησίας.

Στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στον Βόλο με 2-0 χάρη στα γκολ του Λημνιού (29') και του Πέλκα (74'). Ακολούθησε η νίκη με 1-0 στην Τούμπα, με την οποία έκλεισε το απόλυτο για την πρώτη σεζόν, αλλά αυτή την περίοδο η αναμέτρηση στον Βόλο τελείωσε με λευκή ισοπαλία.

Ο ΝΠΣ Βόλος είναι η 69η ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ σε επίπεδο Α' Εθνικής στα 60 χρόνια της Α' Εθνικής. Η προηγούμενη που είχε μπει στην λίστα ήταν η Λαμία, ενώ τη σεζζόν 2020-21 δεν υπήρξε ομάδα που να αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία.

Η αμέσως προηγούμενη ομάδα που αντιμετώπισε ομάδα από τον Βόλο για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ήταν την σεζόν 2010-11 και επικράτησε με 3-0 του τοπικού Ολυμπιακού χάρη στα γκολ των Λίνο (21'), Βιεϊρίνια (43') και Σαλπιγγίδη (87').

Διαβάστε ακόμη...