Επίθεση κατά πάντων από τον Πανελλήνιο!

Με ανακοίνωσή του ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών Πανελλήνιος, πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο.
Επίθεση κατά πάντων από τον Πανελλήνιο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ιστορικού συνδέσμου αναφέρει:

«Πέρασε καιρός από το τυράκι που τσίμπησε η δίποδη κυτταρίτιδα με τα βλαχοτατουάζ, ανακαλύπτοντας κατά φαντασίαν δωροδοκίες του ΠΑΟΚ στον μικρό tik tok γενίτσαρο, που παραχώρησε το αφεντικό στους γυμνοσάλιαγκες της παπαναστασίου. Το ότι ανέλαβε την πρωτοβουλία ο συνομιλητής του Ρίτζ Φόρεστερ από την Κρήτη – καρπαζοεισπράκτορα και κλητήρα της Βαρωνίας ήταν αναμενόμενο, μιας που οι παλέτες με τα κοντά παντελονάκια δεν μπορούν να σηκώσουν στα μπουτάκια τους τόσο μεγάλο βάρος για να τα βάλουν με τον Π.Α.Ο.Κ., το μάξιμουμ που δύνανται, είναι να πιστολιάζουν εργαζομένους τους ή να ποζάρουν σαν συνοδοί πολυτελείας στα ίνσταγκραμ με φίλτρα. Την λάσπη κλήθηκε να την αμολήσει αποτυχημένος πρώην αθλητικογράφος, έως πρότινος σιτιζόμενος από περιφερειακά κανάλια των αθηνών που μετά τις 12'00, έπαιζαν τσόντες για να επιβιώσουν. Το σωματείο πίσω από τον ανώφελο όγκο του, η κατ΄ όνομα και κατ' επάγγελμα επιστήμη. Το Κυβερνείο του ψευδοκράτους με το όνομα ελλάδα, η εταιρία χονδρεμπορίου πολιτικών σταδιοδρομιών, αυτοί που ομολογούν (χωρίς ξύλο) ότι είναι το κράτος, γιατί είναι το Κράτος με επικεφαλής τον σκιώδη Πρωθυπουργό που εξέλεξε τον τωρινό υπάλληλο να παριστάνει την μαριονέτα πρωθυπουργό. Αυτόν που όταν δεν κάνει μπάνια στα Χανιά, όταν δεν κάνει trekking στην Πάρνηθα, όταν δεν φωτογραφίζεται στα Ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης, όταν δεν κρατάει τις ομπρέλες των πεζοναυτών στην Αμερική, όταν δεν σκορπάει χρήματα των δύσμοιρων ελλήνων φορολογουμένων σε αγορές μπατσοαυτοκινήτων batman και χημικών, όταν δεν σκοτώνει 100 συμπολίτες μας την ημέρα γιατί προτιμά να διοχετεύει τα φράγκα στα κανάλια του λιβανίσματος αντί των νοσοκομείων που άλλωστε κάποτε πάσχιζε να κλείσει γιατί ήταν πολυτέλεια, πριμοδοτεί με νομοθετήματα τον Βαρώνο ευεργέτη του και την εταιρία συμφερόντων του που είναι η μοναδική εταιρία διανομής εφημερίδων στην χώρα, καταλύοντας κάθε ίχνος ανταγωνισμού. Όσο ο υπάλληλος προσποιείται πως κυβερνά, ο αληθινός Πρωθυπουργός – Λουδοβίκος με προκοίλι, τρομοκρατεί υπουργίσκους, «μεταναστεύει» ανακριτές στην Αμερική, ενορχηστρώνει από τα γραφεία της εταιρίας Επιστήμη ποινικούς να χτυπάνε με σφυριά γόνατα διαιτητών, απαγάγει δημοσιογράφους, μαχαιρώνει αντίπαλους φιλάθλους στο δωρισμένο ΠΡΟΚΑΤ, διατάσσει τους τσάτσους να γράφουν για νίκη της Δημοκρατίας απέναντι σε Βουλεύματα που ομολογούν ότι έστηνε παιχνίδια, αλλά τα εγκλήματα έχουν «παραγραφεί». Δεν είναι σιχαμένο το σωματείο με οπαδούς τα υποπροιόντα αγοραίου έρωτα, σιχαμένο είναι το ψευδοκράτος που διοικούν, το ίδιο που ο Π.Α.Ο.Κ. ξεφτιλίζει στο CAS και θα ξεφτιλίζει μέχρι ο Λουδοβίκος πρωθυπουργός και οι συν αυτώ κουτόφραγκοι, μαρτυρήσουν τα στησίματα και τους γκεμπελισμούς τους, παύσουν να εκλέγουν υπαλλήλους σε αξιώματα και να εξαφανίζουν ναρκόπλοια. Αρουραίοι, τον Γκάμπριτς τον θυμάστε το '93?

Για τα ασπόνδυλα που εκπληρώνουν τον καταστατικό τους σκοπό σ' ένα ματς κάθε χρόνο, αυτά που πανηγυρίζουν σαν να κέρδισαν αήττητο (από τα πολλά αήττητα) διηπειρωτικό κάθε φορά που κοιμάται ο θεός ή το κοράκι καταπίνει το στραγάλι, δεν θα θυμίσουμε ούτε την αποδεδειγμένη δωροδοκία που διέπραξαν τη σεζόν '62-'63 εκλιπαρώντας γονατιστοί (μάστορες και πρωτοδιδάξαντες την στάση) παίκτες του Πανιωνίου να κάτσουν να χάσουν για να μην ξαναγίνουν επιβάτες ασανσέρ Β' Εθνικής, δίχως να τους επιβληθεί απολύτως καμία ποινή, ούτε βέβαια το μοναδικό γνήσιο πρωτάθλημα που πήρανε το 1946, όταν δηλαδή οι γνήσια υποστηρικτές τους, καταδότες έπρεπε να τρέχουν καλά για να γλυτώσουν το λιντσάρισμα από τον λαό. Τους θυμίζουμε απλά τη μοίρα άλλων δορυφόρων που χρησιμοποιήθηκαν από την Βαρωνία και κατόπιν πετάχτηκαν σαν στημένες λεμονόκουπες και να σκεφτούν (αν δεν έχει κοπεί ακόμα το οξυγόνο από το τρέξιμο) ότι την επόμενη φορά δεν θα 'χει υποβιβασμό ασανσέρ, αλλά διάλυση κλωτσηδόν, όπως υπέστη ο ιστορικός Πανιώνιος, ο ιστορικός Εθνικός , αλλά και άλλες ΠΑΕ, πιο κοντά στα μέτρα τους, η Κέρκυρα, το Αιγάλεω, ο Εργοτέλης κ.α.

Προς ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Τελευταία φορά που επιχειρήθηκαν «αναγκαίες συνεννοήσεις», ο Σύλλογος στερήθηκε ένα πρωτάθλημα Ελλάδας. Μακρυά από μας κάθε λυκοσυμμαχία με εκβιάζοντες καταστάσεις εκδότες, πέρα από μας οιαδήποτε συνδρομή ή συνέργεια κατά των ορατών εχθρών, δεδομένου ότι οι αόρατοι εκτός προσκηνίου είναι πιο επικίνδυνοι.

Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς στον πολεμιστή και σκύλο Μούσα Γουαγκέ. Τέτοιους στρατιώτες χρειάζεται ο Ινδιάνος εκπρόσωπός μας στον πάγκο.

ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΦ Π.Α.Ο.Κ. ΑΘΗΝΩΝ».

Διαβάστε ακόμη...