Ψηφίστε το Best Goal Δεκεμβρίου

Δύο υποψήφιοι, τρία γκολ και στη μέση το Best Goal Δεκεμβρίου. Ελάτε να μας βοηθήσετε να βρούμε τον τελικό νικητή μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.
Ψηφίστε το Best Goal Δεκεμβρίου

Ο Χρήστος Τζόλης με δύο υποψηφιότητες είναι το φαβορί για τον ατομικό τίτλο, αλλά έχει ανταγωνισμό, καθώς και ο Κάρολ Σφιντέρσκι μπαίνει στην κουβέντα.

Το πρώτο υποψήφιο γκολ είναι του Golden Boy στην Κύπρο κόντρα στην Ομόνοια. Οι παίκτες του Δικεφάλου με έναν εξαιρετικό συνδυασμό... έκρυψαν τη μπάλα και ο Τζόλης με ένα άψογο τελείωμα νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να κάνει το 1-1, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ο νεαρός φορ σημείωσε ένα απίθανο γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, αλλά πίεζε για το γκολ που θα του άνοιγε το δρόμο προς τη νίκη. Ο Τζόλης πήρε τη μπάλα στα αριστερά έτρεξε μερικά μέτρα, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με ένα τελείωμα από μεγάλη απόσταση έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο.

Την τριάδα κλείνει ο Σφιντέρσκι . Ο Πολωνός στο παιχνίδι της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό σημείωσε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του. Για να φτάσει όμως η μπάλα εκεί και ο Swarovski απλά να τη σπρώξει με το κεφάλι στα αντίπαλα δίχτυα, χρειάστηκε ο Γιαννούλης να κάνει μία.. χορογραφία, να ταλαιπωρήσει την άμυνα του Τριφυλλιού και να βγάλει μία σέντρα ακριβείας για τον συμπαίκτη του.

Συνδεθείτε στο PAOK TV, δείτε το βίντεο και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη...