Ψηφίστε το PAOK TV Play of the Month Νοεμβρίου

Τρεις στιγμές έμπνευσης. Τρεις εντυπωσιακές ενέργειες. Τρεις στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας. Ας αποφασίσουμε για το PAOK TV Play of the Month Νοεμβρίου μέσω του paokfc.gr.
Ψηφίστε το PAOK TV Play of the Month Νοεμβρίου

 Η ιδιαιτερότητα του διαγωνισμού γι’ αυτόν το μήνα έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι δύο πρώτες υποψηφιότητες έρχονται από την ίδια φάση, η οποία δεν είναι άλλη από το πανέμορφο γκολ του Χρήστου Τζόλη κόντρα στην Αϊντχόβεν στην Ολλανδία.

Για να φτάσει η μπάλα στον Golden Boy χρειάστηκε να συμβούν τα εξής: Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς να… χορέψει τον Μαντουέκε που ακόμα στρίβει για να τον προλάβει κι ο Στέφαν Σβαμπ να δει σέντρα εκεί που όλοι φωνάζαμε «ΣΟΥΤ». Ευτυχώς γιατί η συνέχεια είναι γνωστή.

Α.Ζίβκοβιτς και Σβαμπ θέτουν, λοιπόν, υποψηφιότητα, ο πρώτος με την ντρίμπλα του και ο δεύτερος με την ασίστ του, αλλά έχουν ισχυρό ανταγωνισμό.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί στο παιχνίδι με τη Λαμία πέρασε την κάθετη πάσα στον Ουαγκέ , ο οποίος στη συνέχεια γύρισε στον Τζόλη για να βρει δίχτυα. Η πάσα του Μαροκινού έβγαλε εκτός μάχης δύο αντιπάλους κι έδωσε χώρο και χρόνο στον Σενεγαλέζο να κάνει την ασίστ.

Συνδεθείτε στο PAOK TV, δείτε το βίντεο και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη...