Ψηφίστε τον BOX MVP Νοεμβρίου

Έξι αγώνες, πέντε νίκες και μία ήττα. Πάμε να βρούμε ποιος θα διαδεχθεί τον Στέφαν Σβαμπ στον διαγωνισμό για τον BOX MVP Νοεμβρίου μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.
Ψηφίστε τον BOX MVP Νοεμβρίου

Πρώτος μονομάχος ο Ομάρ Ελ Καντουρί . Ο Μαροκινός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν και παρότι ο Δεκέμβριος ως τώρα δεν του πάει, τον Νοέμβριο πραγματοποίησε ενδεχομένως τις καλύτερες εμφανίσεις του. Ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας, ένας πραγματικός μαέστρος, με μεστό παιχνίδι. Αναμφίβολα το highlight του ήταν το εκπληκτικό buzzer beater κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ μοίρασε και μία ασίστ στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Αϊντχόβεν στην Τούμπα.

Η σκυτάλλη περνάει στον Χρήστο Τζόλη . Ο Golden Boy έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο με τα κατορθώματά του. Τον Νοέμβριο ο νεαρός άσος σε έξι αναμετρήσεις είχε τρία γκολ και δύο ασίστ. Εμφανίσεις γεμάτες ωριμότητα, αλλά και το απαραίτητο νεανικό θράσος.Τέλος, από την ψηφοφορία δεν θα μπορούσε να λείπει κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς .

O εξτρέμ του ΠΑΟΚ πέτυχε δύο γκολ και έδωσε μία ασίστ στο παιχνίδι της Τούμπας με την Αϊντχόβεν, αλλά τα προβλήματα που προξένησε στις αντίπαλες άμυνες δεν μπορούν να αποτυπωθούν με νούμερα.Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Νοέμβριο.

Ψηφίστε τον BOX MVP Νοεμβρίου

Διαβάστε ακόμη...