Fans’ Man of the Match ο Ελ Καντουρί

Κάθε ομάδα ψάχνει έναν ηγέτη στο γήπεδο. Έναν παίκτη ικανό να διαβάσει σωστά το παιχνίδι, να ελέγξει το ρυθμό, να πάρει πρωτοβουλίες.
Fans’ Man of the Match ο Ελ Καντουρί

Με απλά λόγια να κάνει τη σωστή ενέργεια, τη σωστή στιγμή. Αυτό τον ρόλο τη φετινή σεζόν στον ΠΑΟΚ τον έχει επωμιστεί σε μεγάλο βαθμό ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν και προσφέρει στον Δικέφαλο ηρεμία και ουσία με το παιχνίδι του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αναμέτρηση στη Λαμία.Ο Ελ Καντουρί έκανε ένα μεστό παιχνίδι, μοίρασε σωστά τη μπάλα, ενορχήστρωσε την επιθετική λειτουργία του Δικεφάλου και βοήθησε πολύ στη συνοχή των γραμμών.

Κορυφαία του στιγμή η εξαιρετική κάθετη στον Ουαγκέ με την οποία... διέλυσε την αντίπαλη άμυνα στη φάση του πρώτου γκολ.Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match o μέσος του ΠΑΟΚ συγκέντρωσε το 32,72% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Χρήστος Τζόλης , ο οποίος βρήκε δίχτυα σε μία ακόμα αναμέτρηση και το βάθρο συμπλήρωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή και σφράγισε τη νίκη με ένα εξαιρετικό χτύπημα φάουλ, σκοράροντας για πρώτη φορά η φετινή σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...