Μαργαρίτης και Κακλαμανάκης με την Εθνική στο Σεράγεβο

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, η οποία αναχώρησε σήμερα για τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Μαργαρίτης και Δημήτρης Κακλαμανάκης.
Μαργαρίτης και Κακλαμανάκης με την Εθνική στο Σεράγεβο

Οι δύο αθλητές του ΠΑΟΚ συμπεριλαμβάνονται στους 14 παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος, για τους δύο αγώνες της Ελλάδας με Λετονία (27/11, 19:00) και Βουλγαρία (29/11, 19:00) για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022.

Και οι δύο αγώνες της Ελληνικής εθνικής ομάδας μπάσκετ θα διεξαχθούν στο Σεράγεβο με το καθεστώς της «φούσκας», προκειμένου να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή προστασία και ασφάλεια για τις ομάδες και τους αθλητές που συμμετέχουν σε αυτούς τους αγώνες.

Μαργαρίτης και Κακλαμανάκης αναμένεται να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη στις 30 Νοεμβρίου για να ενσωματωθούν με την ομάδα του ΠΑΟΚ, ενόψει των επόμενων αγώνων πρωταθλήματος. Για τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με το πρόγραμμα της Stoiximan Basket League, ο επόμενος αγώνας έχει οριστεί στις 5 Δεκεμβρίου (17:00) στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...