Ψηφίστε το PAOK TV Play of the Month Οκτωβρίου

Τρεις εντυπωσιακές ενέργειες. Τρεις ενέργειες από αυτές που είναι ικανές να ξεσηκώσουν ένα γήπεδο, άσχετα με το αν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα ή όχι.
Ψηφίστε το PAOK TV Play of the Month Οκτωβρίου

Τρεις ενέργειες και ένα βραβείο. Πάμε να αναδείξουμε το PAOK TV Play of the Month για τον Οκτώβριο, μέσα από την ψηφοφορία του paokfc.gr.

Πρώτος υποψήφιος ο Στέφαν Σβαμπ . Στην πραγματικότητα βέβαια η υποψηφιότητα πρέπει να πάει σε περισσότερους παίκτες, καθώς πρόκειται για μία εξαιρετική ομαδική ενέργεια. Καντουρί , Α.Ζίβκοβιτς , Μάτος, Καντουρί , Σβαμπ , Καντουρί και γκολ. Οι παίκτες του Δικεφάλου έκρυψαν τη μπάλα κόντρα στον ΟΦΗ, ο Αυστριακός σέρβιρε και ο Μαροκινός εκτέλεσε για ένα πανέμορφο τέρμα.

Δεύτερος... μονομάχος ο Ίνγκι Ίνγκασον . Ο Ισλανδός στόπερ κόντρα στην πρώην του ομάδα, τη Γρανάδα, έδειξε ότι πέρα από αμυντικές αρετές, διαθέτει και επιθετικές. Ο The Iceman πήρε τη μπάλα απέφυγε τέσσερις αντιπάλους, σε μία τρελή κούρσα και επιχείρησε ένα σουτ, το οποίο δεν βρήκε στόχο.

Τέλος στη συζήτηση μπαίνει και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο . Ο Βραζιλιάνος μέσος στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους στο παιχνίδι στην Ισπανία κόντρα στη Γρανάδα έκλεψε τη μπάλα, έκανε δύο προσποιήσεις, κράτησε τη μπάλα και έκανε μία απίθανη μπαλιά στον Δημήτρη Γιαννούλη , το γύρισμα του οποίου έδιωξε η αντίπαλη άμυνα.

Συνδεθείτε στο PAOK TV, δείτε το βίντεο και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Ψηφίστε το PAOK TV Play of the Month Οκτωβρίου

Διαβάστε ακόμη...