Ο ασταμάτητος Δημήτρης Γιαννούλης

Ο Δημήτρης Γιαννούλης και η απίθανη κούρσα του στο παιχνιδι με τη Μπενφίκα στο γήπεδο της Τούμπας κερδίζει το βραβείο PAOK TV Play of the Month για τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τη δική σας γνώμη.
Ο ασταμάτητος Δημήτρης Γιαννούλης

Είναι κάποιες ενέργειες στην ιστορία του ποδοσφαίρου που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη όλων για πάντα. Ο διασυρμός του Ράμος από τον Ροναλντίνιο στο Μπερναμπέου, το απίθανο γκολ του Μέσι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η ντρίμπλα του Μπέργκαμπ στον Νταμπίζα, το χορευτικό του Μαραντόνα στην άμυνα της Αγγλίας και πάει λέγοντας.

Στη συνείδηση των απανταχού φίλων του ΠΑΟΚ, σε αυτή την κατηγορία μπαίνει άνετα αυτό που έκανε ο Δημήτρης Γιαννούλης στην αναμέτρηση κόντρα στη Μπενφίκα για τα προκριματικά του UEFA Champions League.

Ο Mr. No Brakes προκάλεσε εφιάλτες στους αμυντικούς της πορτογαλικής ομάδας, πήρε τη μπάλα από την άμυνα και άφησε τους πάντες πίσω του με μία... τρελή κούρσα, σέρβιρε στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς με μία εξαιρετική πάσα και ουσιαστικά κλείδωσαν την ιστορική πρόκριση.

Στην ψηφοφορία για το PAOK TV Play of the Month Σεπτεμβρίυ ο Γιαννούλης επικράτησε του ανταγωνισμού και με ποσοστό 53,78% κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε η εξαιρετική πάσα του Στέφαν Σβαμπ στο παιχνίδι με τη Μπεσίκτας στο πρώτο γκολ του Δικεφάλου και την τριάδα έκλεισε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς και η επέμβασή του στο παιχνίδι κόντρα στην Κράσνονταρ στη Ρωσία στο σουτ του Βάντερσον στο δεύτερο μέρος.

Θυμηθείτε την κούρσα του διεθνή αριστερού μπακ μέσω του PAOK TV

Διαβάστε ακόμη...