Το εκρηκτικό ξεκίνημα του Ομάρ Ελ Καντουρί

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν ο νικητής της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του BOX MVP Σεπτεμβρίου και κατέκτησε τον πρώτο ατομικό τίτλο της σεζόν 2020-21.
Το εκρηκτικό ξεκίνημα του Ομάρ Ελ Καντουρί

Πήρε αυξημένες ευθύνες στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν και ανταποκρίθηκε άψογα στα καθήκοντά του. Με την χαρακτηριστική του ποιότητα αποτέλεσε το βαρόμετρο της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ με κομβική συμμετοχή στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί που μέσα από τις εμφανίσεις του κέρδισε την επιστροφή του στην Εθνική Μαρόκου, σε έξι αγώνες πέτυχε ένα γκολ, ένα δοκάρι και πάρα πολλές κάθετες πάσες.

Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του BOX MVP Σεπτεμβρίου ο Ομάρ Ελ Καντουρί νίκησε κατά κράτος τους δύο αντιπάλους του και με ποσοστό 65,66% κατέκτησε το βραβείο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Δημήτρης Γιαννούλης , ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν, όπως ακριβώς ολοκλήρωσε την προηγούμενη και έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο νεοφερμένος Αντρίγια Ζίβκοβιτς , ο οποίος στα πρώτα παιχνίδια του με τον Δικέφαλο έδειξε ότι διαθέτει μεγάλη ποιότητα και δεν είχε κανένα πρόβλημα προσαρμογής.

Διαβάστε ακόμη...