Facts & Figures για το ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής της Super League Interwetten 2020-21 κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο..
Facts & Figures για το ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Βόλο για πρώτη φορά τη σεζόν 2019-20, με την πρώτη αναμέτρηση να γίνεται στις 26 Οκτωβρίου 2019 και πάλι στην πόλη της Μαγνησίας. Ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ του Λημνιού (29′) και του Πέλκα (74′).

Στο δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, στην Τούμπα, ο Βιεϊρίνια έκρινε την αναμέτρηση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 60ο λεπτό.

Ο Βόλος την περσινή σεζόν που τον αντιμετώπισε για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ έγινε η 69η ομάδα με την οποία αγωνίστηκε σε επίπεδο Α’ Εθνικής. Η προηγούμενη που είχε μπει στην λίστα ήταν η Λαμία, ενώ αυτή την περίοδο δεν πήρε την άνοδο για την Super League ομάδα που να μην είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν στην μεγάλη κατηγορία.

Η προηγούμενη φορά που αντιμετώπισε ομάδα από τον Βόλο για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ήταν την σεζόν 2010-11 και επικράτησε με 3-0 του τοπικού Ολυμπιακού χάρη στα γκολ των Λίνο (21’), Βιεϊρίνια (43’) και Σαλπιγγίδη (87’).

Διαβάστε ακόμη...