Παίκτρια του ΠΑΟΚ η Αβραμίνα Σεβδίλη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θεσσαλονίκη, 05/08/2020 Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια, Αβραμίνα Σεβδίλη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Παίκτρια του ΠΑΟΚ η Αβραμίνα Σεβδίλη

Η 18χρονη αθλήτρια, γεννημένη το 2002, αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ και μέχρι πρότινος φορούσε τα χρώματα του Γ. Σ. Προσοτσάνης.

Η νεαρή αθλήτρια την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 πήρε την πρώτη επίσημη συμμετοχή της στην Α1, ενώ από το 2015 καλείται στα κλιμάκια της Εθνικής Ομάδας, με κορυφαίες στιγμές τη συμμετοχή της με την Κ17 της Εθνικής Ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γεωργία, καθώς και τη συμμετοχή της στην πανευρωπαϊκή διοργάνωση με την Κ19 της Εθνικής στη Βουλγαρία.

Μετά τη σύναψη της συνεργασίας, η Αβραμίνα Σεβδίλη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα που φέτος θα αγωνιστώ με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Για εμένα, είναι ένα τεράστιο και πρωτόγνωρο βήμα και ευελπιστώ μέσα από τη δουλειά και την καλή συνεργασία να βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Καλώς ήρθες Αβραμίνα!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Διαβάστε ακόμη...