Στον ΠΑΟΚ ο Μενέλαος Κοκκινάκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θεσσαλονίκη, 21/07/2020Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Μενέλαο Κοκκινάκη, ο οποίος θα αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.
Στον ΠΑΟΚ ο Μενέλαος Κοκκινάκης

Ο 27χρονος διεθνής θα ενισχύσει το Δικέφαλο, αγωνιζόμενος ως λίμπερο, ενώ έχει τη δυνατότητα μέσα από την εμπειρία και τις παραστάσεις που έχει αποκτήσει σε όλες τις εγχώριες και τις διεθνείς διοργανώσεις, να αγωνιστεί και στις θέσεις του ακραίου και του πασαδόρου.

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης έχει αγωνιστεί τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ομάδα του Ολυμπιακού, όσο και στο εξωτερικό με την ομάδα της Πουατιέ, ενώ από το 2011 αποτελεί μέλος της Εθνικής Ομάδας.

Μετά τη σύναψη της συνεργασίας, ο Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε στην ​​επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ, διότι σε μία δύσκολη στιγμή έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και σεβασμό απέναντί μου και, χωρίς πολλά λόγια, αυτό οφείλω να του το ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την κατάκτηση των στόχων της ομάδας! Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αθανάσιο Κατσαρή και τον προπονητή Κώστα Δεληκώστα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου!».

Καλώς Ήρθες Μενέλαε!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Διαβάστε ακόμη...