Ψηφίστε το nak Play of the Month Ιουνίου

Η μάχη για το nak Play of the Month Ιουνίου ξεκινάει στο paokfc.gr κι εσείς είστε αυτοί που θα κρίνετε το αποτέλεσμα. Τρεις πανέμορφες ενέργειες από τρεις διαφορετικούς αγώνες μπαίνουν στην κουβέντα για τη φάση του μήνα.
Ψηφίστε το nak Play of the Month Ιουνίου

Ο Δημήτρης Γιαννούλης στο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον ΟΦΗ πίεσε ψηλά, έκλεψε τη μπάλα και με μία επαφή έβγαλε μία σέντρα ακριβείας για τον Τζόλη , ο οποίος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ.

Ο νεαρός φορ του Δικεφάλου θα δώσει μάχη για ένα ακόμα βραβείο. Ο Χρήστος Τζόλης στο Καραϊσκάκη είχε δύσκολη αποστολή. Στην πρώτη του εμφάνιση στην αρχική 11άδα και κόντρα στον Κώστα Τσιμίκα, ο... μικρός τα πήγε άψογα. Μάλιστα κάποια στιγμή στο πρώτο μέρος προσέφερε ένα απολαυστικό highlight, όταν «άδειασε» δύο φορές τον Τσιμίκα με προσποιήσεις, αναγκάζοντας τον να πέσει εκτός αγωνιστικού χώρου..

Τέλος θα μονομαχήσει κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ . Ο Ολλανδός στο Κλεάνθης Βικελίδης έβγαλε μία εξαιρετική κάθετη στον Σφιντέρσκι , διαλύοντας την αντίπαλη άμυνα, στο δεύτερο γκολ του Δικεφάλου.

Δείτε τα τρία υποψήφια Play of the Month για τον Ιούνιο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία εδώ.

Διαβάστε ακόμη...