Η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 η Ετήσια Τακτική Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Ομίλου μας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
Η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση

1. Έγκριση Ισολογισμού - Απολογισμού Οικονομικού Έτους 2019 (χρήση 01.01.2019-31.12.2019)
2. Διοικητικός Απολογισμός, Έγκριση Πεπραγμένων και Απαλλαγή Δ.Σ.
3. Έγκριση Εκθέσεως Εξελεγκτικής Επιτροπής

Αναλυτικά ο απολογισμός των τμημάτων:

Χάντμπολ ανδρών:

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ τη φετινή σεζόν, επέλεξε να χτίσει το μέλλον της. Ήταν μία μεταβατική σεζόν, στην οποία το βάρος δόθηκε σε νέους αθλητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να δείξουν τις ικανότητες τους εντός του γηπέδου! Στην επόμενη αγωνιστική χρονιά, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, ο ΠΑΟΚ να ανέβει "σκαλί" και να βρεθεί ανάμεσα στους διεκδικητές των τίτλων!

Χάντμπολ γυναικών:

Αισιόδοξα ξεκίνησε η χρονιά για την νταμπλούχο ομάδα στο χάντμπολ γυναικών, η οποία πραγματοποίησε στο ξεκίνημα εξαιρετικές και πολλά υποσχόμενες εμφανίσεις στην Ευρώπη, με την πορεία της να είναι στην ίδια ρότα όλη τη σεζόν, αφού η ομάδα παρέμεινε αήττητη μέχρι τη διακοπή των αγώνων εξαιτίας του κορωνοϊού. Στόχος μας είναι και την επόμενη αγωνιστική σεζόν να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά και να κατακτήσουμε κάθε εγχώριο τίτλο!

Βόλεϊ Γυναικών:

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών πέτυχε το μεγαλύτερο στόχο της, ο οποίος δεν ήταν άλλος από το να πρωταγωνιστήσει την πρώτη της χρονιά στη Volley League. H ομάδα του ΠΑΟΚ, ξεκίνησε από τις χαμηλές κατηγορίες, και κατάφερε άμεσα να αναδειχθεί ανάμεσα στις καλύτερες της Ελλάδος. Δυστυχώς, η διακοπή πριν τα μέσα του β' γύρου, δεν αφήσε την ομάδα μας να δείξει μέχρι πού μπορεί να φτάσει, όμως ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν δεν αφήνει αμφιβολίες για την πορεία μας, αφού και πάλι στοχεύουμε στο να βρεθούμε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Βόλεϊ Ανδρών:

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών βρίσκεται και φέτος ανάμεσα στους στόχους της, καθώς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος –τη στιγμή που διεκόπη-, βρισκόταν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ κατάφερε να προκριθεί και στο F4 του Κυπέλλου Ελλάδος. Πλέον, η προσοχή είναι στραμμένη στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, τα οποία ξεκινάν την επόμενη εβδομάδα –Τετάρτη 1 Ιουλίου-, όπου ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για την πρόκρισή του στους τελικούς.

Υγρός Στίβος:

Η χρονιά για εμάς ξεκίνησε επίσημα με τη διεξαγωγή του διεθνούς κολυμβητικού meeting, του οποίου είμαστε διοργανωτές τα τελευταία χρόνια. Ο υγρός στίβος του ΠΑΟΚ, για ακόμη μία χρονιά, στάθηκε ψηλά, με πολλές επιτυχίες τόσο στα τμήματα υποδομών όσο και στις μεγάλες κατηγορίες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λειτουργούμε τμήματα κολύμβησης, κλασσικής, τεχνικής και καλλιτεχνικής, αλλά και τμήματα υδατοσφαίρισης τόσο ανδρών όσο και γυναικών. Στόχος μας είναι ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται κάθε χρόνο ανάμεσα στους καλύτερους!

Κολύμβηση:

Το κολυμβητικό τμήμα αριθμεί περίπου 400 αθλητές ηλικίας από 4 εώς 30 ετών . Δραστηριοποιείται και στα τρία κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης, Εθνικό, Ποσειδώνιο, Νεαπόλεως και έχει στις τάξεις του σπουδαίους κολυμβητές-τριες όπως η Άννα Ντουντουνάκη, ο Οδυσσέας Μελαδίνης, η Κάλια Αντωνίου, η Βασιλική Μπάκα, ο Νίκος Σοφιανίδης αλλά και πολλούς άλλους νεότερους εξαιρετικά ταλαντούχους κολυμβητές.

Στα περσινά πρωταθλήματα ο ΠΑΟΚ κατέλαβε την 2η θέση στο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών, την 6η θέση στο πρωτάθλημα εφήβων - νεανίδων και την 3η θέση στα πρωταθλήματα αναπτυξιακών κατηγοριών (ηλικίες 13-16). Τα παραπάνω αποτελέσματα μαζί με την σπουδαία παρακαταθήκη των 150 κολυμβητών-τριών στις προαγωνιστικές κατηγορίες καθιστούν τον ΠΑΟΚ την 2η κολυμβητική δύναμη πανελληνίως και την 1η στη Β. Ελλάδα.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στην Αννα Ντουντουνάκη, η οποία κατέλαβε την 3η θέση στα 100μ. πεταλούδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25αρας πισίνας καθώς και ότι είναι η μοναδική κολυμβήτρια που έχει εξασφαλίσει θέση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο.

Ακαδημία Κολύμβησης Πισίνας Τούμπας:

H Aκαδημία μας προπονεί παιδιά ηλικίας από 6 μηνών και πάνω. Στην Πισίνα διαθέτουμε 3 Τμήματα: Eκμάθηση Kολύμβησης-Ακαδημία, το Πρόγραμμα Μητέρα-Παιδί (Baby Swimming) για μωρά από 6 μηνών – 3,5 ετών και το Αqua Aerobic Γυναικών. Η Πισίνα είναι το Φυτώριο, όπου κάνουμε αθλητισμό, τα παιδιά γυμνάζονται και μαθαίνουν σωστό κολύμπι. Το κολύμπι είναι βασικό εφόδιο ζωής. Η πισίνα είναι ιδανική για εκμάθηση κολύμβησης μικρών παιδιών. Στην Πισίνα τα παιδιά μαθαίνουν Σωστό Κολύμπι, δημιουργούμε νέα ΠΑΟΚτσάκια και ετοιμάζουμε τους Νέους Πρωταθλητές μας.

Πόλο ανδρών:

Η πορεία της ομάδας για την αγωνιστική χρόνια 2019-2020, μπορεί να χαρακτηριστεί ασταθής και συγχρόνως μέτρια, βάσει της βαθμολογικής της θέσης αλλά και της γενικής εικόνας που είχε έως και σήμερα. Παρ όλο που στις διακοπή του πρωταθλήματος, το Δεκέμβριο ,έγινε αλλαγή των ξένων παιχτών, η ομάδα έχοντας αρκετή βελτίωση δυσκολευόταν να παρουσιάσει τον καλό της εαυτό. Μετά την διακοπή, λόγω του COVID 19, και την απόφαση της Ομοσπονδίας να μην υποβιβαστεί κανείς, η ομάδα θα τελειώσει τους αγώνες που απομένουν δίνοντας την ευκαιρία σε πολλά νέα δικά της παιδιά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς, ο οποίος πιστεύουμε με στοχευμένες και σωστές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα, θα κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή, τιμώντας έτσι τις προσδοκίες των φιλάθλων του αλλά και να φανεί αντάξιος της μεγάλης ιστορίας του σωματείου.

Ποδόσφαιρο Γυναικών:

Με γνώμονα όπως κάθε χρόνο την συνέχεια της αυτοκρατορίας, η ομάδα κατάφερε να εκπληρώσει τον στόχο της κατακτώντας άλλη μια χρονιά την πρώτη θέση με το ίδιο ρόστερ, περισσότερες νεαρές παίκτριες, και νέο τεχνικό τιμ, το οποίο συνέβαλε στο να διατηρηθεί κοντά στο 0 το παθητικό.

Μπάσκετ Γυναικών:

Η ομάδα τη φετινή σεζόν δεν ακολούθησε την πορεία που θα θέλαμε, στάθηκε σε κάποιες περιπτώσεις άτυχη, αλλά παρ' όλα αυτά, θα είχε την ευκαιρία να παλέψει για το κάτι καλύτερο, αν δεν μας είχε βρει η διακοπή λόγω της πανδημίας. Σε επίπεδο Υποδομών, η ομάδα συνέχισε να πρωταγωνιστεί, όπως κάθε χρόνο άλλωστε! Ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο έχει ξεκινήσει και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε αυτή τη μεταβατική περίοδο, μετά τη δύσκολη κατάσταση που δημιουργήθηκε λόγω του COVID-19.

Στίβος:

Για τη σεζόν που πέρασε, μπορούμε να πούμε ότι η εικόνα του τμήματος ήταν ικανοποιητική, με την ακαδημία να παρουσιάζει για ακόμη μία χρονιά αριθμητική άνοδο, γεγονός εξαιρετικά ελπιδοφόρο για το μέλλον της ομάδας. Στο αγωνιστικό επίπεδο, ο στόχος μας ήταν να παραμείνουμε σταθεροί στην πανελλήνια βαθμολογική κατάταξη, καθώς ήταν η πρώτη μου χρονιά ως Έφορος του τμήματος και θέλαμε να δούμε μαζί με τους συνεργάτες μας τι έδαφος υπάρχει ώστε να γνωρίζουμε πώς θα κινηθούμε στη συνέχεια. Έτσι κι έγινε... Το τμήμα μας κατάφερε να διατηρήσει την εικόνα του και να αξιολογηθεί στην 34η θέση Πανελληνίως, ανάμεσα σε 340 σωματεία. Έχοντας καλές βάσεις και με την τεράστια στήριξη του Προέδρου κ. Κατσαρή, αλλά και όλου του ΔΣ προχωρήσαμε σε αξιόλογες μεταγραφές αθλητών υψηλού επιπέδου τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Ενισχύσαμε ηλικιακά, κατηγορίες και αγωνίσματα, τα οποία αποτελούσαν «αγκάθι» ετών. Αναμένεται από φέτος ήδη, σταδιακή και συστηματική άνοδος του τμήματος. Με την άψογη συνεργασία με τη Διοίκηση και τους άξιους προπονητές και τεχνικούς, η ομάδα σίγουρα θα φτάσει εκεί που της αξίζει.... Στην κορυφή!

Πάλη:

Η ομάδα Πάλης του ΠΑΟΚ για ακόμη μία χρονιά διατηρήθηκε στην κορυφή, με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην Κατηγορία Ανδρών, του Πρωταθλήματος Εφήβων και της 2ης θέσης στους παίδες με σύνολο μεταλλίων 9 χρυσά, 4 ασημένια και 13 χάλκινα.

Άρση Βαρών:

Το πρωτάθλημα θα γίνει στο τέλος της χρονιάς, οπου στόχος μας είναι μία πολύ καλή εμφάνιση από τους αθλητές μας. Άξια αναφοράς είναι η κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Παίδων από το Βασίλη Λαμπριανίδη. Η Άρση Βαρών του ΠΑΟΚ, πλέον, έχει περάσει σε νέα εποχή, καθώς έχει συσπειρωθεί με τα τμήματα Πάλης και Πυγμαχίας υπό την Εφορεία του κ. Χάρη Μάλλιου. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να γιγαντώσουμε το τμήμα και να πρωταγωνιστούμε σε κάθε εγχώρια οργάνωση, ενώ ταυτόχρονα οι αθλητές μας θα παλεύουν για πολύ δυνατές παρουσίες σε διεθνείς διοργανώσεις.

Ποδηλασία:

Στο ποδηλατικό τμήμα του ΠΑΟΚ κάθε χρόνο γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να βρισκόμαστε ανάμεσα στους καλύτερους! Οι τίτλοι που φέρνουν οι αθλητές του ΠΑΟΚ είναι πολλοί, με ιδιαίτερη μνεία να γίνεται στους νεαρούς αθλητές και τις νεαρές αθλήτριες, οι οποίοι παλεύουν καθημερινά για να βελτιώνονται, ενώ κατακτούν τίτλους τόσο σε εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και στο εξωτερικό.

Tae Kwon Do:

Η ομάδα Tae Kwon Do του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, συμμετείχε στο 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα, με τον απολογισμό να είναι ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο, ενώ έλαβε μέρος και σε διοργανώσεις όπως: τη 13η Φιλική Συνάντηση Καβάλας, το 7o Πανσερραικό Kid Cup 2020, το 7ο Snow Camp 2020, το Πανελλήνιο Κύπελλο «Σταμάτης Κάσσης, αλλά και σε πολλές ακόμη διοργανώσεις. Σε όποια διοργάνωση και να συμμετέχει ο Σύλλογος, υπάρχουν διακρίσεις και μετάλλια, που αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι γίνεται δουλειά στο τμήμα!

Πυγμαχία:

Ο ΠΑΟΚ στην πυγμαχία αναδείχθηκε 3ος στη γενική μεταξύ 60 συλλόγων, 1ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ22 Ανδρών – Γυναικών και 1ος στην κατηγορία Παμπαίδων. Η ομάδα έχει λάβει μέρος σε πολλές διοργανώσεις, στις οποίες οι αθλητές κατέκτησαν πολλά μετάλλια. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον αθλητή μας Βαγγέλη Νανιτζανιάν, ο οποίος έχει επιλεγεί στην προολυμπιακή ομάδα και θα λάβει μέρος σε προκριματικά τουρνουά με στόχο την Ολυμπιάδα του Τόκιο.

JUDO:

Το νεοσύστατο τμήμα του JUDO διαγράφει ανοδική πορεία, με τη δουλειά που γίνεται από τους προπονητές να αποφέρει πολύ σύντομα καρπούς..., με τον ΠΑΟΚ να αναδεικνύεται Πρωταθλητής Ελλάδος Ανδρών, Γυναικών και Νέων Ανδρών 2019-2020. Θα παλέψουμε όλοι μαζί, παρά τις δύσκολες συγκυρίες που έχουν προκύψει για όλους, να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία και να κατακτήσουμε κι άλλους τίτλους!

Σκάκι:

Το τμήμα σκάκι του ΠΑΟΚ διατηρεί δύο τμήματα, ένα αρχαρίων – παιδιών και ένα ενηλίκων. Ακολουθούμε σταθερή πορεία, με κύριο μέλημά μας να δημιουργούμε ΠΑΟΚτσήδες σκακιστές!

Έχοντας ως ιδιομορφία ότι αυτή την φορά η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στα τσιμέντα της Τούμπας και συγκεκριμένα στην κερκίδα της θύρας 1, λόγω προληπτικών μέτρων εξαιτίας του COVID-19, τα μέλη του ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να εγκρίνουν ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό καθώς και την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής. Με την έγκριση όλων των παραπάνω απαλλάσσονται κάθε ευθύνης τόσο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής.

Στον χώρο της Γενικής Συνέλευσης ήταν και τα τρόπαια, τα οποία κατέκτησαν οι ομάδες του ΠΑΟΚ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους πριν την πανδημία του κορωνοϊού. Ως γνωστόν ο ΠΑΟΚ δεν καταδέχεται να πανηγυρίζει και να εκθέτει τρόπαια, που δεν κατακτήθηκαν μέχρι το τελευταίο λεπτό μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Διαβάστε ακόμη...