Κατατέθηκε ο φάκελος του ΠΑΟΚ

Κατατέθηκε σήμερα, όπως ακριβώς αναμενόταν, ο φάκελος του ΠΑΟΚ στο CAS που αποτελείται από συνοδευτικά έγγραφα χιλίων σελίδων. Οι βλέψεις στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο γύρω από την εκδίκαση της υπόθεσης...
Κατατέθηκε ο φάκελος του ΠΑΟΚ


Μια ημέρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την κατάθεση προσφυγής, οι Θεσσαλονικείς απευθύνθηκαν στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο, έχοντας προετοιμαστεί πυρετωδώς εδώ και αρκετό διάστημα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πώς ο φάκελος του ΠΑΟΚ, περιλαμβάνει περίπου χίλια συνοδευτικά έγγραφα, ενώ η προεργασία του νομικού επιτελείου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έγινε σε συνεργασία με ελβετικό δικηγορικό γραφείο.

Βάσει της διαδικασίας που ακολουθείται θα πρέπει να υπάρξει ανταλλαγή εγγράφων με την ΕΠΟ, ενώ στις τάξεις του Δικεφάλου αναμένουν την ειδοποίηση για την εκδίκαση.

Στόχος των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι να έχουν τελειώσει όλα μέχρι τον Ιούλιο, με τον εκ των νομικών εκπροσώπων του ΠΑΟΚ, Τάκη Μπαλτάκο, να σημειώνει πώς «πιστεύω ότι μέχρι τέλη Ιουλίου θα έχει βγει η απόφαση», τονίζοντας πως το CAS δικάζει από την αρχή.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...